Sauvage
%
64

Sauvage

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sauvage

Moeite met waar je nou Sauvage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sauvage

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen Sauvage draait?

Samenvatting

De 22-jarige Leo zit in de prostitutie. Ondanks de risico's denkt hij niet aan stoppen, maar hoopt hij in zijn werk een beetje liefde en tederheid te vinden. Dan op een avond treft hij de Canadese zakenman Claude die gek op hem raakt. Er ontstaat een relatie en Claude wil zich liefdevol bekommeren om hem, maar is Leo in staat om zich te binden en zijn milieu vaarwel te zeggen?

Regisseur en acteurs

 • Camille Vidal-Naquet portrait

  Camille Vidal-Naquet

  Director

 • Félix Maritaud portait

  Félix Maritaud

  Léo

 • Éric Bernard portait

  Éric Bernard

  Ahd

 • Nicolas Dibla portrait

  Nicolas Dibla

  Mihal

 • Philippe Ohrel portrait

  Philippe Ohrel

  Claude

 • Marie Seux portait

  Marie Seux

  Doctor

 • Jean-Pierre Basté portrait

  Jean-Pierre Basté

  Bookseller

 • Lucas Bleger portrait

  Lucas Bleger

  Disabled man

 • Camille Müller portrait

  Camille Müller

  Actor

 • Philippe Couerre portrait

  Philippe Couerre

  Actor

Trailers

Sauvage

Benieuwd naar Sauvage? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Sauvage draait.

Sauvage in de bioscoop

Sauvage draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Sauvage.

Sauvage streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Sauvage te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Sauvage een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Sauvage zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Sauvage torrent

Op zoek naar een torrent van Sauvage? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Sauvage zonder zorgen.

Sauvage downloaden

Als Sauvage binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Sauvage trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Sauvage de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.