Sauvage
%
64

Sauvage

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sauvage

Moeite met waar je nou Sauvage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sauvage

Samenvatting

De 22-jarige Leo zit in de prostitutie. Ondanks de risico's denkt hij niet aan stoppen, maar hoopt hij in zijn werk een beetje liefde en tederheid te vinden. Dan op een avond treft hij de Canadese zakenman Claude die gek op hem raakt. Er ontstaat een relatie en Claude wil zich liefdevol bekommeren om hem, maar is Leo in staat om zich te binden en zijn milieu vaarwel te zeggen?

Regisseur en acteurs

 • Camille Vidal-Naquet portrait

  Camille Vidal-Naquet

  Director

 • Félix Maritaud portait

  Félix Maritaud

  Léo

 • Éric Bernard portait

  Éric Bernard

  Ahd

 • Nicolas Dibla portrait

  Nicolas Dibla

  Mihal

 • Philippe Ohrel portrait

  Philippe Ohrel

  Claude

 • Marie Seux portait

  Marie Seux

  Doctor

 • Jean-Pierre Basté portrait

  Jean-Pierre Basté

  Bookseller

 • Lucas Bleger portrait

  Lucas Bleger

  Disabled man

 • Camille Müller portrait

  Camille Müller

  Actor

 • Philippe Couerre portrait

  Philippe Couerre

  Actor

Trailers

Sauvage

Veel gehoord over Sauvage en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Sauvage heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Sauvage streamen

Wil je Sauvage, de movie met Félix Maritaud, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Sauvage zelfs gratis kijken.

Sauvage downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Sauvage ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Sauvage er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Sauvage torrent

Op zoek naar een torrent van Sauvage? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Sauvage te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Sauvage trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Sauvage. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.