Savages
%
65

Savages

Nu kijken

Kijk Savages

Moeite met waar je nou Savages moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Savages

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

De wiethandelaren Chon en Ben hebben problemen met een Mexicaans drugskartel. Om ze tot samenbwerking te dwingen, kidnappen de Mexicanen de vriendin van het duo.

Regisseur en acteurs

 • Oliver Stone portrait

  Oliver Stone

  Director

 • John Travolta portrait

  John Travolta

  Actor

 • Benicio del Toro portrait

  Benicio del Toro

  Actor

 • Aaron Taylor-Johnson portrait

  Aaron Taylor-Johnson

  Actor

 • Emile Hirsch portrait

  Emile Hirsch

  Actor

 • Demian Bichir portrait

  Demian Bichir

  Actor

 • Blake Lively portrait

  Blake Lively

  Actor

 • Salma Hayek portrait

  Salma Hayek

  Actor

Savages

Zin om Savages lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Savages te bekijken voor je op een rijtje.

Savages downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Savages downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Savages. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Savages er ook in SD heel goed uit.

Savages streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Savages net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Savages hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Savages helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Savages torrent

Denk je dat je om Savages te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Savages trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Savages de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.