Scarface
%
83

Scarface

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Scarface

Moeite met waar je nou Scarface moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scarface

Samenvatting

De Cubaanse crimineel Tony Montana weet zich langzaam in de drugswereld van Florida op te werken. Na een tijdje begint hij zijn eigen imperium op te bouwen, waarbij hij iedereen uitschakelt die hem in de weg zit.

Regisseur en acteurs

 • Brian De Palma portrait

  Brian De Palma

  director

 • Ángel Salazar portrait

  Ángel Salazar

  actor

 • Harris Yulin portrait

  Harris Yulin

  actor

 • Paul Shenar portrait

  Paul Shenar

  actor

 • F. Murray Abraham portrait

  F. Murray Abraham

  actor

 • Miriam Colon portrait

  Miriam Colon

  actor

 • Robert Loggia portrait

  Robert Loggia

  actor

 • Mary Elizabeth Mastrantonio portrait

  Mary Elizabeth Mastrantonio

  actor

 • Michelle Pfeiffer portrait

  Michelle Pfeiffer

  actor

 • Steven Bauer portrait

  Steven Bauer

  actor

 • Al Pacino portrait

  Al Pacino

  actor

Trailers

Scarface

Wil je Scarface kijken? De movie vanuit 1983 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Scarface op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Scarface met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Scarface downloaden

Het downloaden van Scarface is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Scarface ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Scarface streamen

Het streamen van Scarface heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Scarface online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Scarface kijkt. Ideaal!

Scarface torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Scarface. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Scarface trailer

Bekijk eerst even de trailer van Scarface voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.