Scarface
%
83

Scarface

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Scarface

Moeite met waar je nou Scarface moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scarface

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

De Cubaanse crimineel Tony Montana weet zich langzaam in de drugswereld van Florida op te werken. Na een tijdje begint hij zijn eigen imperium op te bouwen, waarbij hij iedereen uitschakelt die hem in de weg zit.

Regisseur en acteurs

 • Brian De Palma portrait

  Brian De Palma

  director

 • Ángel Salazar portrait

  Ángel Salazar

  actor

 • Harris Yulin portrait

  Harris Yulin

  actor

 • Paul Shenar portrait

  Paul Shenar

  actor

 • F. Murray Abraham portrait

  F. Murray Abraham

  actor

 • Miriam Colon portrait

  Miriam Colon

  actor

 • Robert Loggia portrait

  Robert Loggia

  actor

 • Mary Elizabeth Mastrantonio portrait

  Mary Elizabeth Mastrantonio

  actor

 • Michelle Pfeiffer portrait

  Michelle Pfeiffer

  actor

 • Steven Bauer portrait

  Steven Bauer

  actor

 • Al Pacino portrait

  Al Pacino

  actor

Trailers

Scarface

Veel gehoord over Scarface en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Scarface heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Scarface streamen

Wil je Scarface, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Scarface zelfs gratis kijken.

Scarface downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Scarface ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Scarface er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Scarface torrent

Op zoek naar een torrent van Scarface? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Scarface te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Scarface trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Scarface. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.