Scarface
%
83

Scarface

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Scarface

Moeite met waar je nou Scarface moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scarface

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Een vastberaden Cubaanse immigrant neemt in Miami in 1980 een drugskartel over en bezwijkt aan hebzucht.

Regisseur en acteurs

 • Brian De Palma portrait

  Brian De Palma

  director

 • Ángel Salazar portrait

  Ángel Salazar

  actor

 • Harris Yulin portrait

  Harris Yulin

  actor

 • Paul Shenar portrait

  Paul Shenar

  actor

 • F. Murray Abraham portrait

  F. Murray Abraham

  actor

 • Miriam Colon portrait

  Miriam Colon

  actor

 • Robert Loggia portrait

  Robert Loggia

  actor

 • Mary Elizabeth Mastrantonio portrait

  Mary Elizabeth Mastrantonio

  actor

 • Michelle Pfeiffer portrait

  Michelle Pfeiffer

  actor

 • Steven Bauer portrait

  Steven Bauer

  actor

 • Al Pacino portrait

  Al Pacino

  actor

Trailers

Scarface

Zin om Scarface lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Scarface te bekijken voor je op een rijtje.

Scarface downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Scarface downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Scarface. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Scarface er ook in SD heel goed uit.

Scarface streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Scarface net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Scarface hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Scarface helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Scarface torrent

Denk je dat je om Scarface te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Scarface trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Scarface de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.