Scary Stories to Tell in the Dark

Scary Stories to Tell in the Dark

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Scary Stories to Tell in the Dark

Moeite met waar je nou Scary Stories to Tell in the Dark moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scary Stories to Tell in the Dark

Bekijk nog 60 bronnen

Weten in welke bioscopen Scary Stories to Tell in the Dark draait?

Samenvatting

Na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis aan de rand van het stadje Mill Valley. In dit spookhuis woonde ooit Sarah Bellows die haar donkere geheimen opschreef in dit boek. De groep tieners ontdekt het boek en brengen het boek weer tot leven. Het boek blijkt vervloekt te zijn en de angstaanjagende verhalen met duistere figuren komen hiermee tot leven. Hoe stop je een boek dat zichzelf schrijft en waarvan de verhalen ook daadwerkelijk tot leven komen? "Jij leest het boek niet, het boek leest jou!" De monsters in Scary Stories to Tell in the Dark komen uit het brein van scenarioschrijver Guillermo del Toro (Hellboy, Pacific Rim, Crimson Peak, The Shape Of Water). De regie is in handen van de Noorse André Øvredal (The Autopsy of Jane Doe) en de cast bestaat uit onder andere uit Dean Norris (Breaking Bad), Gil Bellows (The Shawshank Redemption) en Lorraine Toussaint (Selma, Orange Is The New Black).

Regisseur en acteurs

  • André Øvredal portait

    André Øvredal

    Director

Trailers

Scary Stories to Tell in the Dark

Benieuwd naar Scary Stories to Tell in the Dark? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Scary Stories to Tell in the Dark draait.

Scary Stories to Tell in the Dark in de bioscoop

Scary Stories to Tell in the Dark draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Scary Stories to Tell in the Dark.

Scary Stories to Tell in the Dark streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Scary Stories to Tell in the Dark te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Scary Stories to Tell in the Dark een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Scary Stories to Tell in the Dark zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Scary Stories to Tell in the Dark torrent

Op zoek naar een torrent van Scary Stories to Tell in the Dark? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Scary Stories to Tell in the Dark zonder zorgen.

Scary Stories to Tell in the Dark downloaden

Als Scary Stories to Tell in the Dark binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Scary Stories to Tell in the Dark trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Scary Stories to Tell in the Dark de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.