Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost
%
77

Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost

Nu kijken

Kijk Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost

Moeite met waar je nou Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Nadat Mystery Inc. een zaak heeft verprutst en een onschuldige heeft ingerekend, moet het misdaadbestrijdingsteam noodgedwongen met pensioen. Maar het duurt niet lang voordat hun oude vriend Vincent van Ghoul hulp nodig heeft en het team weer in actie schiet. Het begon allemaal in een zomer toen Scooby-Doo, Shaggy en Daphne in het geheim 12 van de griezeligste spoken ter wereld opspoorden, maar de meest kwaadaardige van het stel niet te pakken kregen... het 13e spook. Nu het 13e spook nog steeds rondwaart, moet het team verborgen geheimen uit het verleden onder ogen zien en onopgeloste zaken afhandelen. Kleed je warm aan en bereid je voor op de ijzige hellingen van de Himalaya, wilde achtervolgingen, glazen bollen en griezelige spreuken in deze angstaanjagend grappige en originele film!

Regisseur en acteurs

 • Cecilia Aranovich portrait

  Cecilia Aranovich

  Director

 • Frank Welker portait

  Frank Welker

  Scooby-Doo (voice) / Fred Jones (voice)

 • Grey DeLisle portait

  Grey DeLisle

  Daphne Blake (voice)

 • Matthew Lillard portait

  Matthew Lillard

  Shaggy Rogers (voice)

 • Kate Micucci portait

  Kate Micucci

  Velma Dinkley (voice)

 • Maurice LaMarche portait

  Maurice LaMarche

  Vincent Van Ghoul (voice) / Bernie Alan (voice) / Vance Linklater (voice)

 • Noshir Dalal portrait

  Noshir Dalal

  Benny / Flim Flam (voice)

 • Nolan North portait

  Nolan North

  Asmodeus (voice) / Mortifer (voice) / Farmer Morgan (voice)

 • David Herman portait

  David Herman

  Sheriff (voice)

Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost

Wil je Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost kijken? De movie van Cecilia Aranovich uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost downloaden

Het downloaden van Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost streamen

Het streamen van Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost kijkt. Ideaal!

Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost trailer

Bekijk eerst even de trailer van Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.