Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost
%
77

Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost

Nu kijken

Kijk Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost

Moeite met waar je nou Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Nadat Mystery Inc. een zaak heeft verprutst en een onschuldige heeft ingerekend, moet het misdaadbestrijdingsteam noodgedwongen met pensioen. Maar het duurt niet lang voordat hun oude vriend Vincent van Ghoul hulp nodig heeft en het team weer in actie schiet. Het begon allemaal in een zomer toen Scooby-Doo, Shaggy en Daphne in het geheim 12 van de griezeligste spoken ter wereld opspoorden, maar de meest kwaadaardige van het stel niet te pakken kregen... het 13e spook. Nu het 13e spook nog steeds rondwaart, moet het team verborgen geheimen uit het verleden onder ogen zien en onopgeloste zaken afhandelen. Kleed je warm aan en bereid je voor op de ijzige hellingen van de Himalaya, wilde achtervolgingen, glazen bollen en griezelige spreuken in deze angstaanjagend grappige en originele film!

Regisseur en acteurs

 • Cecilia Aranovich portrait

  Cecilia Aranovich

  Director

 • Frank Welker portait

  Frank Welker

  Scooby-Doo (voice) / Fred Jones (voice)

 • Grey DeLisle portait

  Grey DeLisle

  Daphne Blake (voice)

 • Matthew Lillard portait

  Matthew Lillard

  Shaggy Rogers (voice)

 • Kate Micucci portait

  Kate Micucci

  Velma Dinkley (voice)

 • Maurice LaMarche portait

  Maurice LaMarche

  Vincent Van Ghoul (voice) / Bernie Alan (voice) / Vance Linklater (voice)

 • Noshir Dalal portrait

  Noshir Dalal

  Benny / Flim Flam (voice)

 • Nolan North portait

  Nolan North

  Asmodeus (voice) / Mortifer (voice) / Farmer Morgan (voice)

 • David Herman portait

  David Herman

  Sheriff (voice)

Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost

Veel gehoord over Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost streamen

Wil je Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost, de movie met Frank Welker, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost zelfs gratis kijken.

Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost torrent

Op zoek naar een torrent van Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Scooby-Doo and the Curse of the 13th Ghost. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.