Scott Pilgrim vs the World
%
75

Scott Pilgrim vs the World

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Scott Pilgrim vs the World

Moeite met waar je nou Scott Pilgrim vs the World moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scott Pilgrim vs the World

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

De sukkelige Scott Pilgrim raakt smoorverliefd op Ramona, maar om haar hart te kunnen veroveren zal hij eerst haar zeven boosaardige ex-geliefden moeten verslaan.

Regisseur en acteurs

 • Edgar Wright portrait

  Edgar Wright

  Director

 • Michael Cera portrait

  Michael Cera

  Actor

 • Kieran Culkin portrait

  Kieran Culkin

  Actor

 • Jason Schwartzman portrait

  Jason Schwartzman

  Actor

 • Mary Elizabeth Winstead portrait

  Mary Elizabeth Winstead

  Actor

 • Anna Kendrick portrait

  Anna Kendrick

  Actor

Trailers

Scott Pilgrim vs the World

Wil je Scott Pilgrim vs the World kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Scott Pilgrim vs the World streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Scott Pilgrim vs the World niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Scott Pilgrim vs the World zelfs gratis bekijken.

Scott Pilgrim vs the World downloaden

Wil je Scott Pilgrim vs the World ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Scott Pilgrim vs the World overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Scott Pilgrim vs the World torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Scott Pilgrim vs the World is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Scott Pilgrim vs the World trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Scott Pilgrim vs the World de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.