Scott Pilgrim vs the World
%
75

Scott Pilgrim vs the World

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Scott Pilgrim vs the World

Moeite met waar je nou Scott Pilgrim vs the World moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scott Pilgrim vs the World

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Genre-smashing filmmaker Edgar Wright tells the amazing story of one romantic slacker's quest to power up with love. Scott Pilgrim's (Michael Cera) new crush has the most unusual baggage of all: a nefarious league of exes who control her love life and will do whatever it takes to eliminate him as a suitor.

Regisseur en acteurs

 • Edgar Wright portrait

  Edgar Wright

  Director

 • Michael Cera portrait

  Michael Cera

  Actor

 • Kieran Culkin portrait

  Kieran Culkin

  Actor

 • Jason Schwartzman portrait

  Jason Schwartzman

  Actor

 • Mary Elizabeth Winstead portrait

  Mary Elizabeth Winstead

  Actor

 • Anna Kendrick portrait

  Anna Kendrick

  Actor

Trailers

Scott Pilgrim vs the World

Zin om Scott Pilgrim vs the World lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Scott Pilgrim vs the World te bekijken voor je op een rijtje.

Scott Pilgrim vs the World downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Scott Pilgrim vs the World downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Scott Pilgrim vs the World. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Scott Pilgrim vs the World er ook in SD heel goed uit.

Scott Pilgrim vs the World streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Scott Pilgrim vs the World net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Scott Pilgrim vs the World hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Scott Pilgrim vs the World helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Scott Pilgrim vs the World torrent

Denk je dat je om Scott Pilgrim vs the World te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Scott Pilgrim vs the World trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Scott Pilgrim vs the World de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.