Searching

Searching

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Searching

Moeite met waar je nou Searching moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Searching

Samenvatting

Wanneer Margot, de 16-jarige dochter van David Kim (John Cho) vermist raakt, wordt er een politieonderzoek opgezet om haar te vinden. Na 37 uur is er nog steeds geen spoor van Margot en David besluit om op haar laptop te kijken om zo meer over haar dagelijks leven en vrienden te weten te komen. Via haar sociale media ontdekt hij dat zijn dochter veel voor hem verborgen hield. David moet zijn dochters geheimen ontrafelen om haar op te sporen voor het te laat is.

Regisseur en acteurs

 • Aneesh Chaganty portrait

  Aneesh Chaganty

  Director

 • John Cho portait

  John Cho

  David Kim

 • Debra Messing portait

  Debra Messing

  Detective Rosemary Vick

 • Joseph Lee portait

  Joseph Lee

  Peter

 • Michelle La portait

  Michelle La

  Margot

 • Sara Sohn portait

  Sara Sohn

  Pamela Nam Kim

 • Thomas Barbusca portait

  Thomas Barbusca

  Cody

 • Roy Abramsohn portait

  Roy Abramsohn

  Male Anchor

 • Brad Abrell portrait

  Brad Abrell

  News Reporter (voice)

 • Courtney Lauren Cummings portrait

  Courtney Lauren Cummings

  Margot's Friend (voice)

 • Benjamin J. Cain Jr. portait

  Benjamin J. Cain Jr.

  SVPD Homicide Agent

 • Colin Woodell portait

  Colin Woodell

  911 Operator (voice)

Trailers

Searching

Benieuwd naar Searching? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Searching draait.

Searching in de bioscoop

Searching draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Searching.

Searching streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Searching te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Searching een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Searching zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Searching torrent

Op zoek naar een torrent van Searching? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Searching zonder zorgen.

Searching downloaden

Als Searching binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Searching trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Searching de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.