Searching

Searching

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Searching

Moeite met waar je nou Searching moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Searching

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

A suspenseful and hyper-modern thriller about a desperate father searching for his missing teenage daughter. After a local investigation is unsuccessful, David (John Cho) decides to search the one place no one has looked yet and the one place we all keep our secrets today.

Regisseur en acteurs

 • Aneesh Chaganty portrait

  Aneesh Chaganty

  Director

 • John Cho portait

  John Cho

  David Kim

 • Debra Messing portait

  Debra Messing

  Detective Rosemary Vick

 • Joseph Lee portait

  Joseph Lee

  Peter

 • Michelle La portait

  Michelle La

  Margot

 • Sara Sohn portait

  Sara Sohn

  Pamela Nam Kim

 • Thomas Barbusca portait

  Thomas Barbusca

  Cody

 • Roy Abramsohn portait

  Roy Abramsohn

  Male Anchor

 • Brad Abrell portrait

  Brad Abrell

  News Reporter (voice)

 • Courtney Lauren Cummings portrait

  Courtney Lauren Cummings

  Margot's Friend (voice)

 • Benjamin J. Cain Jr. portait

  Benjamin J. Cain Jr.

  SVPD Homicide Agent

 • Colin Woodell portait

  Colin Woodell

  911 Operator (voice)

Trailers

Searching

Wil je Searching kijken? De movie van Aneesh Chaganty uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Searching op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Searching met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Searching downloaden

Het downloaden van Searching is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Searching ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Searching streamen

Het streamen van Searching heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Searching online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Searching kijkt. Ideaal!

Searching torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Searching. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Searching trailer

Bekijk eerst even de trailer van Searching voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.