Serenity

Serenity

Bekijk de trailer

Kijk Serenity

Moeite met waar je nou Serenity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Baker Dill (Matthew McConaughey) is de kapitein van een vissersboot, waarmee hij toeristen rondvaart door een rustige tropische enclave, genaamd Plymouth Island. Wanneer zijn ex-vrouw Karen (Anne Hathaway) plotseling opduikt, smeekt ze Dill wanhopig om haar te beschermen tegen haar gewelddadige man (Jason Clarke). Samen bedenken ze een plan om Karen’s ex-man om zeep te helpen. Al snel wordt Dill terug gezogen in een leven dat hij probeerde te vergeten. Terwijl hij worstelt tussen goed en kwaad, raakt hij verstrikt in een nieuwe realiteit en is niets meer wat het lijkt. Serenity werd geregisseerd door Steven Knight (Peaky Blinders, Locke, Hummingbird). De hoofdrollen worden vertolkt door Oscarwinnaars Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club, True Detective, Interstellar) en Anne Hathaway (The Devil Wears Prada, Les Misérables, Ocean’s Eight).

Regisseur en acteurs

 • Steven Knight portait

  Steven Knight

  Director

 • Anne Hathaway portait

  Anne Hathaway

  Actor

 • Matthew McConaughey portait

  Matthew McConaughey

  Actor

 • Jason Clarke portait

  Jason Clarke

  Actor

Trailers

Serenity

Zin om Serenity lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Serenity te bekijken voor je op een rijtje.

Serenity downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Serenity downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Serenity. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Serenity er ook in SD heel goed uit.

Serenity streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Serenity net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Serenity hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Serenity helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Serenity torrent

Denk je dat je om Serenity te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Serenity trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Serenity de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.