Serenity

Serenity

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Serenity

Moeite met waar je nou Serenity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Serenity

Samenvatting

Baker Dill (Matthew McConaughey) is de kapitein van een vissersboot, waarmee hij toeristen rondvaart door een rustige tropische enclave, genaamd Plymouth Island. Wanneer zijn ex-vrouw Karen (Anne Hathaway) plotseling opduikt, smeekt ze Dill wanhopig om haar te beschermen tegen haar gewelddadige man (Jason Clarke). Samen bedenken ze een plan om Karen’s ex-man om zeep te helpen. Al snel wordt Dill terug gezogen in een leven dat hij probeerde te vergeten. Terwijl hij worstelt tussen goed en kwaad, raakt hij verstrikt in een nieuwe realiteit en is niets meer wat het lijkt. Serenity werd geregisseerd door Steven Knight (Peaky Blinders, Locke, Hummingbird). De hoofdrollen worden vertolkt door Oscarwinnaars Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club, True Detective, Interstellar) en Anne Hathaway (The Devil Wears Prada, Les Misérables, Ocean’s Eight).

Regisseur en acteurs

 • Steven Knight portait

  Steven Knight

  Director

 • Anne Hathaway portait

  Anne Hathaway

  Actor

 • Matthew McConaughey portait

  Matthew McConaughey

  Actor

 • Jason Clarke portait

  Jason Clarke

  Actor

Trailers

Serenity

Benieuwd naar Serenity? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Serenity draait.

Serenity in de bioscoop

Serenity draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Serenity.

Serenity streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Serenity te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Serenity een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Serenity zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Serenity torrent

Op zoek naar een torrent van Serenity? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Serenity zonder zorgen.

Serenity downloaden

Als Serenity binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Serenity trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Serenity de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.