Bon Dieu!
%
70

Bon Dieu!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bon Dieu!

Moeite met waar je nou Bon Dieu! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bon Dieu!

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

De conservatieve katholieke Claude en zijn vrouw hebben al drie van hun vier dochters verloren aan multiculturele echtgenoten, een moslim, een jood en een Chinees en hopen dat hun jongste dochter met een brave katholieke man naar huis komt. Ze zijn dan ook erg blij als hun dochter vertelt dat ze met de katholieke Charles wil trouwen, totdat ze horen dat Charles zwart is.

Regisseur en acteurs

 • Philippe de Chauveron portrait

  Philippe de Chauveron

  Director

 • Christian Clavier portait

  Christian Clavier

  Claude Verneuil

 • Chantal Lauby portait

  Chantal Lauby

  Marie Verneuil

 • Ary Abittan portait

  Ary Abittan

  David Benichou

 • Medi Sadoun portait

  Medi Sadoun

  Rachid Benassem

 • Frédéric Chau portait

  Frédéric Chau

  Chao Ling

 • Noom Diawara portait

  Noom Diawara

  Charles Koffi

 • Frédérique Bel portait

  Frédérique Bel

  Isabelle Verneuil

 • Julia Piaton portait

  Julia Piaton

  Odile Verneuil

 • Emilie Caen portait

  Emilie Caen

  Ségolène Verneuil

 • Elodie Fontan portait

  Elodie Fontan

  Laure Verneuil

Trailers

Bon Dieu!

Bon Dieu! streamen

Bon Dieu! streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bon Dieu! downloaden

Zin om Bon Dieu! te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bon Dieu! te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bon Dieu! torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bon Dieu! makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bon Dieu! trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bon Dieu! jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.