Bon Dieu!
%
70

Bon Dieu!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bon Dieu!

Moeite met waar je nou Bon Dieu! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bon Dieu!

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

De conservatieve katholieke Claude en zijn vrouw hebben al drie van hun vier dochters verloren aan multiculturele echtgenoten, een moslim, een jood en een Chinees en hopen dat hun jongste dochter met een brave katholieke man naar huis komt. Ze zijn dan ook erg blij als hun dochter vertelt dat ze met de katholieke Charles wil trouwen, totdat ze horen dat Charles zwart is.

Regisseur en acteurs

 • Philippe de Chauveron portrait

  Philippe de Chauveron

  Director

 • Christian Clavier portait

  Christian Clavier

  Claude Verneuil

 • Chantal Lauby portait

  Chantal Lauby

  Marie Verneuil

 • Ary Abittan portait

  Ary Abittan

  David Benichou

 • Medi Sadoun portait

  Medi Sadoun

  Rachid Benassem

 • Frédéric Chau portait

  Frédéric Chau

  Chao Ling

 • Noom Diawara portait

  Noom Diawara

  Charles Koffi

 • Frédérique Bel portait

  Frédérique Bel

  Isabelle Verneuil

 • Julia Piaton portait

  Julia Piaton

  Odile Verneuil

 • Emilie Caen portait

  Emilie Caen

  Ségolène Verneuil

 • Elodie Fontan portait

  Elodie Fontan

  Laure Verneuil

Trailers

Bon Dieu!

Wil je Bon Dieu! kijken? De movie van Philippe de Chauveron uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bon Dieu! op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bon Dieu! met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bon Dieu! downloaden

Het downloaden van Bon Dieu! is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bon Dieu! ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bon Dieu! streamen

Het streamen van Bon Dieu! heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bon Dieu! online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bon Dieu! kijkt. Ideaal!

Bon Dieu! torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bon Dieu!. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bon Dieu! trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bon Dieu! voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.