Sexy Money
%
79

Sexy Money

Bekijk de trailer

Kijk Sexy Money

Moeite met waar je nou Sexy Money moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In een poging de armoede in eigen land te ontvluchten, kwamen de afgelopen jaren steeds meer Nigeriaanse vrouwen in Europa in de prostitutie terecht. De droom van het paradijs is voor de meeste vrouwen uitgedraaid op een bittere teleurstelling. Een klein aantal van hen besluit terug te gaan. Karin Junger volgt in de muzikale documentaire Sexy Money twee vrouwen die in Nigeria hun leven weer proberen op te bouwen. De vrouwen vertellen over hun Europese avontuur, maar ondanks de zware tijd daar, lijken ze niets aan levenslust verloren te hebben. In Nigeria staat echter niemand op ze te wachten. Ze worden opgelicht bij een speciale cursus voor arme vrouwen en moeten ondertussen hun kinderen zien op te voeden. Ook hier lonkt de prostitutie. Toch blijven ze overeind, waarbij muziek, net als in Jungers documentaire, een grote rol speelt. Sexy Money is een eerbetoon aan de veerkracht van vrouwen die elke millimeter vooruitgang moeten bevechten.

Regisseur en acteurs

 • Karin Junger portrait

  Karin Junger

  Director

 • Janet Ogheneovo portrait

  Janet Ogheneovo

  Actor

 • Laura Akuoyibo portrait

  Laura Akuoyibo

  Actor

Trailers

Sexy Money

Sexy Money streamen

Sexy Money streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Sexy Money downloaden

Zin om Sexy Money te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Sexy Money te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Sexy Money torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Sexy Money makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Sexy Money trailer

Wil je er zeker van zijn dat Sexy Money jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.