Sexy Money
%
79

Sexy Money

Bekijk de trailer

Kijk Sexy Money

Moeite met waar je nou Sexy Money moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In een poging de armoede in eigen land te ontvluchten, kwamen de afgelopen jaren steeds meer Nigeriaanse vrouwen in Europa in de prostitutie terecht. De droom van het paradijs is voor de meeste vrouwen uitgedraaid op een bittere teleurstelling. Een klein aantal van hen besluit terug te gaan. Karin Junger volgt in de muzikale documentaire Sexy Money twee vrouwen die in Nigeria hun leven weer proberen op te bouwen. De vrouwen vertellen over hun Europese avontuur, maar ondanks de zware tijd daar, lijken ze niets aan levenslust verloren te hebben. In Nigeria staat echter niemand op ze te wachten. Ze worden opgelicht bij een speciale cursus voor arme vrouwen en moeten ondertussen hun kinderen zien op te voeden. Ook hier lonkt de prostitutie. Toch blijven ze overeind, waarbij muziek, net als in Jungers documentaire, een grote rol speelt. Sexy Money is een eerbetoon aan de veerkracht van vrouwen die elke millimeter vooruitgang moeten bevechten.

Regisseur en acteurs

 • Karin Junger portrait

  Karin Junger

  Director

 • Janet Ogheneovo portrait

  Janet Ogheneovo

  Actor

 • Laura Akuoyibo portrait

  Laura Akuoyibo

  Actor

Trailers

Sexy Money

Op zoek naar Sexy Money? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Sexy Money streamen

Het streamen van movies als Sexy Money heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Sexy Money waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Sexy Money dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Sexy Money downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Sexy Money te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Sexy Money torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Sexy Money trailer

Weet je nog niet zeker of Sexy Money jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.