Shadow
%
72

Shadow

Bekijk de trailer

Kijk Shadow

Moeite met waar je nou Shadow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De Koning van Pei en zijn volk leven in ballingschap nadat ze zijn verdreven uit de stad Jing. De Koning kan het verlies van de stad maar moeilijk verkroppen en richt zijn woede op de belangrijkste generaal. Wat hij niet weet is dat de generaal in het geheim aan een plan werkt om de stad te heroveren met behulp van een dubbelganger - een "shadow". De machtsstrijd loopt steeds verder op en eindigt in een bloedstollende climax… Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers) brengt met zijn meesterwerk Shadow een bewerking van het klassieke epos over de Drie Koninkrijken. Met zijn diepe zwart-wittinten is de film duidelijk geïnspireerd door de klassieke Chinese schildertechniek met gewassen inkt en een nieuw hoogtepunt uit het rijke oeuvre van de Chinese grootmeester.

Regisseur en acteurs

 • Zhang Yimou portait

  Zhang Yimou

  Director

 • Deng Chao portait

  Deng Chao

  Commander Yu

 • Sun Li portait

  Sun Li

  Madam (Wife of Commander Yu)

 • Ryan Zheng Kai portait

  Ryan Zheng Kai

  The King of Pei

 • Guan Xiao Tong portait

  Guan Xiao Tong

  The Princess of Pei (The King's sister)

 • Wang Qianyuan portait

  Wang Qianyuan

  Captain Tian

 • Hu Jun portait

  Hu Jun

  General Yang

 • Wang Jingchun portait

  Wang Jingchun

  Minister Lu

 • Leo Wu portait

  Leo Wu

  Ping (General Yang's son)

Trailers

Shadow

Zin om Shadow lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Shadow te bekijken voor je op een rijtje.

Shadow downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Shadow downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Shadow. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Shadow er ook in SD heel goed uit.

Shadow streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Shadow net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Shadow hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Shadow helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Shadow torrent

Denk je dat je om Shadow te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Shadow trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Shadow de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.