Shadow
%
72

Shadow

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Shadow

Moeite met waar je nou Shadow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Shadow

Bekijk nog 26 bronnen

Weten in welke bioscopen Shadow draait?

Samenvatting

De Koning van Pei en zijn volk leven in ballingschap nadat ze zijn verdreven uit de stad Jing. De Koning kan het verlies van de stad maar moeilijk verkroppen en richt zijn woede op de belangrijkste generaal. Wat hij niet weet is dat de generaal in het geheim aan een plan werkt om de stad te heroveren met behulp van een dubbelganger - een "shadow". De machtsstrijd loopt steeds verder op en eindigt in een bloedstollende climax… Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers) brengt met zijn meesterwerk Shadow een bewerking van het klassieke epos over de Drie Koninkrijken. Met zijn diepe zwart-wittinten is de film duidelijk geïnspireerd door de klassieke Chinese schildertechniek met gewassen inkt en een nieuw hoogtepunt uit het rijke oeuvre van de Chinese grootmeester.

Regisseur en acteurs

 • Zhang Yimou portait

  Zhang Yimou

  Director

 • Deng Chao portait

  Deng Chao

  Commander Yu

 • Sun Li portait

  Sun Li

  Madam (Wife of Commander Yu)

 • Ryan Zheng Kai portait

  Ryan Zheng Kai

  The King of Pei

 • Guan Xiao Tong portait

  Guan Xiao Tong

  The Princess of Pei (The King's sister)

 • Wang Qianyuan portait

  Wang Qianyuan

  Captain Tian

 • Hu Jun portait

  Hu Jun

  General Yang

 • Wang Jingchun portait

  Wang Jingchun

  Minister Lu

 • Leo Wu portait

  Leo Wu

  Ping (General Yang's son)

Trailers

Shadow

Benieuwd naar Shadow? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Shadow draait.

Shadow in de bioscoop

Shadow draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Shadow.

Shadow streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Shadow te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Shadow een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Shadow zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Shadow torrent

Op zoek naar een torrent van Shadow? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Shadow zonder zorgen.

Shadow downloaden

Als Shadow binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Shadow trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Shadow de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.