Shazam!

Shazam!

Bekijk de trailer

Kijk Shazam!

Moeite met waar je nou Shazam! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Angel), kan dat door één woord te roepen: Shazam! Het 14 jarige pleegkind kan daardoor met behulp van een oude tovenaar in de volwassen Superheld Shazam (Levi) veranderen. Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten heeft Shazam een gespierd, goddelijk lichaam. Shazam komt tot leven in deze volwassen versie van zichzelf door te doen wat elke tiener zou doen met superkrachten: er veel plezier mee maken! Kan hij vliegen? Heeft hij röntgenogen? Kan hij bliksem uit zijn handen laten schieten? Kan hij zijn proefwerken op school overslaan? Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn krachten met de roekeloosheid van een kind. Maar hij zal deze krachten snel moeten beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden beheerst door Dr. Thaddeus Sivana (Strong).

Regisseur en acteurs

 • David F. Sandberg portait

  David F. Sandberg

  Director

 • Zachary Levi portait

  Zachary Levi

  Billy Batson / Shazam

 • Mark Strong portait

  Mark Strong

  Doctor Thaddeus Bodog Sivana

 • Asher Angel portait

  Asher Angel

  Billy Batson / Shazam

 • Grace Fulton portait

  Grace Fulton

  Mary Batson / Mary Marvel

 • Jack Dylan Grazer portait

  Jack Dylan Grazer

  Freddy Freeman

 • Ian Chen portait

  Ian Chen

  Eugene Choi

 • Jovan Armand portrait

  Jovan Armand

  Pedro Peña

 • David J. MacNeil portrait

  David J. MacNeil

  Mr. Bryer

 • Cooper Andrews portait

  Cooper Andrews

  Actor

 • Faithe Herman portait

  Faithe Herman

  Darla Dudley

Trailers

Shazam!

Benieuwd naar Shazam!? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Shazam! kunt bekijken.

Shazam! streamen

Wil je Shazam! streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Shazam! gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Shazam! downloaden

movies als Shazam! kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Shazam!. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Shazam!. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Shazam! torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Shazam! te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Shazam! trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Shazam! je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!