Shazam!

Shazam!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Shazam!

Moeite met waar je nou Shazam! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Shazam!

Bekijk nog 111 bronnen

Weten in welke bioscopen Shazam! draait?

Samenvatting

We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Angel), kan dat door één woord te roepen: Shazam! Het 14 jarige pleegkind kan daardoor met behulp van een oude tovenaar in de volwassen Superheld Shazam (Levi) veranderen. Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten heeft Shazam een gespierd, goddelijk lichaam. Shazam komt tot leven in deze volwassen versie van zichzelf door te doen wat elke tiener zou doen met superkrachten: er veel plezier mee maken! Kan hij vliegen? Heeft hij röntgenogen? Kan hij bliksem uit zijn handen laten schieten? Kan hij zijn proefwerken op school overslaan? Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn krachten met de roekeloosheid van een kind. Maar hij zal deze krachten snel moeten beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden beheerst door Dr. Thaddeus Sivana (Strong).

Regisseur en acteurs

 • David F. Sandberg portait

  David F. Sandberg

  Director

 • Zachary Levi portait

  Zachary Levi

  Billy Batson / Shazam

 • Mark Strong portait

  Mark Strong

  Doctor Thaddeus Bodog Sivana

 • Asher Angel portait

  Asher Angel

  Billy Batson / Shazam

 • Grace Fulton portait

  Grace Fulton

  Mary Batson / Mary Marvel

 • Jack Dylan Grazer portait

  Jack Dylan Grazer

  Freddy Freeman

 • Ian Chen portait

  Ian Chen

  Eugene Choi

 • Jovan Armand portrait

  Jovan Armand

  Pedro Peña

 • David J. MacNeil portrait

  David J. MacNeil

  Mr. Bryer

 • Cooper Andrews portait

  Cooper Andrews

  Actor

 • Faithe Herman portait

  Faithe Herman

  Darla Dudley

Trailers

Shazam!

Benieuwd naar Shazam!? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Shazam! draait.

Shazam! in de bioscoop

Shazam! draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Shazam!.

Shazam! streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Shazam! te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Shazam! een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Shazam! zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Shazam! torrent

Op zoek naar een torrent van Shazam!? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Shazam! zonder zorgen.

Shazam! downloaden

Als Shazam! binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Shazam! trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Shazam! de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.