Qu'un seul tienne et les autres suivront
%
67

Qu'un seul tienne et les autres suivront

Nu kijken

Kijk Qu'un seul tienne et les autres suivront

Moeite met waar je nou Qu'un seul tienne et les autres suivront moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Qu'un seul tienne et les autres suivront

Samenvatting

In de bezoekersruimte van een gevangenis van Marseille ontmoet de Algerijnse Zorah, die op bezoek gaat bij de moordenaar van haar zoon, Stéphane, die lijkt op de moordenaar en de minderjarige Laure.

Regisseur en acteurs

 • Léa Fehner portrait

  Léa Fehner

  Director

 • Farida Rahouadj portait

  Farida Rahouadj

  Zohra

 • Reda Kateb portait

  Reda Kateb

  Stéphane

 • Pauline Étienne portait

  Pauline Étienne

  Laure

 • Marc Barbé portait

  Marc Barbé

  Pierre

 • Vincent Rottiers portait

  Vincent Rottiers

  Alexandre

 • Julien Lucas portait

  Julien Lucas

  Antoine

 • Delphine Chuillot portait

  Delphine Chuillot

  Céline

Qu'un seul tienne et les autres suivront

Op zoek naar Qu'un seul tienne et les autres suivront? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Qu'un seul tienne et les autres suivront streamen

Het streamen van movies als Qu'un seul tienne et les autres suivront heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Qu'un seul tienne et les autres suivront waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Qu'un seul tienne et les autres suivront dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Qu'un seul tienne et les autres suivront downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Qu'un seul tienne et les autres suivront te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Qu'un seul tienne et les autres suivront torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Qu'un seul tienne et les autres suivront trailer

Weet je nog niet zeker of Qu'un seul tienne et les autres suivront jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.