Sing
%
72

Sing

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sing

Moeite met waar je nou Sing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sing

Bekijk nog 16 bronnen

Weten in welke bioscopen Sing draait?

Samenvatting

Academy Award®-winner Matthew McConaughey lends his voice to this animated comedy from Illumination Entertainment, the creative team behind the "Despicable Me" franchise. Written and directed by Garth Jennings, "Sing" follows a koala named Buster (McConaughey) who decides to host a singing competition to attract more customers to his theater business. Sing also features the voices of Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlet Johansson, John C. Reilly, Tori Kelly and Taron Egerton. (Original Title - Sing) - 2016 Universal Studios. All Rights Reserved.

Regisseur en acteurs

 • Garth Jennings portrait

  Garth Jennings

  Director

 • Matthew McConaughey portrait

  Matthew McConaughey

  Actor

 • Reese Witherspoon portrait

  Reese Witherspoon

  Actor

 • Seth MacFarlane portrait

  Seth MacFarlane

  Actor

 • Scarlett Johansson portrait

  Scarlett Johansson

  Actor

 • John C. Reilly portrait

  John C. Reilly

  Actor

Trailers

Sing

Benieuwd naar Sing? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Sing draait.

Sing in de bioscoop

Sing draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Sing.

Sing streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Sing te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Sing een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Sing zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Sing torrent

Op zoek naar een torrent van Sing? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Sing zonder zorgen.

Sing downloaden

Als Sing binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Sing trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Sing de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.