Singel 39

Singel 39

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Singel 39

Moeite met waar je nou Singel 39 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Singel 39

Samenvatting

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Regisseur en acteurs

 • Frank Krom portrait

  Frank Krom

  Director

 • Lies Visschedijk portrait

  Lies Visschedijk

  Actor

 • Waldemar Torenstra portrait

  Waldemar Torenstra

  Actor

 • Eva van de Wijdeven portrait

  Eva van de Wijdeven

  Actor

 • Loes Haverkort portrait

  Loes Haverkort

  Actor

 • Steyn de Leeuwe portrait

  Steyn de Leeuwe

  Actor

 • Fabrice Deville portrait

  Fabrice Deville

  Actor

 • Gerard Cox portrait

  Gerard Cox

  Actor

Trailers

Singel 39

Benieuwd naar Singel 39? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Singel 39 draait.

Singel 39 in de bioscoop

Singel 39 draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Singel 39.

Singel 39 streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Singel 39 te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Singel 39 een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Singel 39 zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Singel 39 torrent

Op zoek naar een torrent van Singel 39? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Singel 39 zonder zorgen.

Singel 39 downloaden

Als Singel 39 binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Singel 39 trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Singel 39 de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.