Siv gaat logeren
%
58

Siv gaat logeren

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Siv gaat logeren

Moeite met waar je nou Siv gaat logeren moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Siv gaat logeren

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

Siv (7) gaat voor het eerst in haar leven logeren bij Cerisia, het nieuwe meisje in de klas. 's Avonds zijn veel dingen al een beetje anders dan Siv gewend is, maar 's nachts wordt het pas echt vreemd. Siv kan niet in slaap komen en wil papa bellen om haar op te halen. Maar het briefje met papa's nieuwe telefoonnummer zit in Cerisia's pyjama. Trouwens, waar is Cerisia? Siv gaat op zoek naar Cerisia in het mysterieuze huis. Het huis ziet er 's nachts zo anders uit. Er komen heel veel deuren op de gang uit. Achter iedere deur wacht een nieuwe verrassing.

Regisseur en acteurs

 • Lena Hanno Clyne portrait

  Lena Hanno Clyne

  Director

 • Catti Edfeldt portrait

  Catti Edfeldt

  Director

 • Astrid Lövgren portrait

  Astrid Lövgren

  Siv

 • Lilly Brown portrait

  Lilly Brown

  Cerisia

 • Henrik Gustafsson portrait

  Henrik Gustafsson

  Nils

 • Sofia Ledarp portait

  Sofia Ledarp

  Alva

 • Barry Atsma portait

  Barry Atsma

  Bastiaan

 • Valter Skarsgård portrait

  Valter Skarsgård

  Elme

 • Annemarie Prins portrait

  Annemarie Prins

  Cerisia's Grandma

 • Bianca Kronlöf portrait

  Bianca Kronlöf

  Little Finger

 • Nour El-Refai portrait

  Nour El-Refai

  Thumb

Trailers

Siv gaat logeren

Wil je Siv gaat logeren kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Siv gaat logeren streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Siv gaat logeren niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Siv gaat logeren zelfs gratis bekijken.

Siv gaat logeren downloaden

Wil je Siv gaat logeren ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Siv gaat logeren overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Siv gaat logeren torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Siv gaat logeren is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Siv gaat logeren trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Siv gaat logeren de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.