Glory
%
77

Glory

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Glory

Moeite met waar je nou Glory moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Glory

Samenvatting

Een simpele spoorwegarbeider vindt, tijdens het controleren van de rails, langs de spoorbaan een tas met een paar miljoen aan bankbiljetten. Hij heeft zich altijd geërgerd aan zijn corrupte collega's en besluit alles netjes in te leveren. Als dank ontvangt hij tijdens een persconferentie een nieuw horloge. Van de gelegenheid maakt hij gebruik om kritiek te uiten op de corruptie bij zijn werkgever wat hem niet in dank wordt afgenomen.

Regisseur en acteurs

  • Petar Valchanov portrait

    Petar Valchanov

    Director

  • Kristina Grozeva portrait

    Kristina Grozeva

    Director

Trailers

Glory

Wil je Glory kijken? De movie van Petar Valchanov uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Glory op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Glory met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Glory downloaden

Het downloaden van Glory is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Glory ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Glory streamen

Het streamen van Glory heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Glory online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Glory kijkt. Ideaal!

Glory torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Glory. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Glory trailer

Bekijk eerst even de trailer van Glory voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.