Glory
%
77

Glory

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Glory

Moeite met waar je nou Glory moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Glory

Samenvatting

Een simpele spoorwegarbeider vindt, tijdens het controleren van de rails, langs de spoorbaan een tas met een paar miljoen aan bankbiljetten. Hij heeft zich altijd geërgerd aan zijn corrupte collega's en besluit alles netjes in te leveren. Als dank ontvangt hij tijdens een persconferentie een nieuw horloge. Van de gelegenheid maakt hij gebruik om kritiek te uiten op de corruptie bij zijn werkgever wat hem niet in dank wordt afgenomen.

Regisseur en acteurs

  • Petar Valchanov portrait

    Petar Valchanov

    Director

  • Kristina Grozeva portrait

    Kristina Grozeva

    Director

Trailers

Glory

Glory streamen

Glory streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Glory downloaden

Zin om Glory te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Glory te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Glory torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Glory makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Glory trailer

Wil je er zeker van zijn dat Glory jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.