Glory
%
77

Glory

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Glory

Moeite met waar je nou Glory moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Glory

Samenvatting

Tsanko is een simpele spoorwegarbeider en verantwoordelijk voor het controleren van de rails. Op een dag vindt hij langs de spoorbaan een tas met een paar miljoen aan bankbiljetten. Hij heeft zich altijd geërgerd aan zijn corrupte collega's en besluit alles netjes in te leveren bij de politie. Als dank ontvangt hij een nieuw horloge. Met veel bombarie wordt hem dit tijdens een persconferentie overhandigd. Tsanko maakt van die gelegenheid gebruik om kritiek te uiten op corruptie bij zijn werkgever, maar dit wordt snel in de kiem gesmoord. Al gauw blijkt het horloge niet goed te werken en wil hij zijn oude horloge, een dierbaar erfstuk van zijn vader, terug dat hij had afgegeven aan de ambitieuze Julia die de persconferentie had georganiseerd. Zij kan het zo snel niet vinden en dan ontspint een wanhopige strijd om zijn horloge maar ook om zijn waardigheid want door zijn kritiek wordt hij in diskrediet gebracht door Julia.

Regisseur en acteurs

  • Petar Valchanov portrait

    Petar Valchanov

    Director

  • Kristina Grozeva portrait

    Kristina Grozeva

    Director

Trailers

Glory

Benieuwd naar Glory? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Glory draait.

Glory in de bioscoop

Glory draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Glory.

Glory streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Glory te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Glory een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Glory zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Glory torrent

Op zoek naar een torrent van Glory? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Glory zonder zorgen.

Glory downloaden

Als Glory binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Glory trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Glory de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.