Smallfoot

Smallfoot

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Smallfoot

Moeite met waar je nou Smallfoot moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Smallfoot

Bekijk nog 36 bronnen

Weten in welke bioscopen Smallfoot draait?

Samenvatting

Een animatie-avontuur voor alle leeftijden, met originele muziek en een sterrencast. Smallfoot zet een mythe op zijn kop als een slimme jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze "Smallfoot" zorgt voor oproer binnen de onwetende yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

Regisseur en acteurs

 • Glenn Ficarra portait

  Glenn Ficarra

  Director

 • Ryan O'Loughlin portrait

  Ryan O'Loughlin

  Director

 • Channing Tatum portait

  Channing Tatum

  Actor

 • Zendaya portait

  Zendaya

  Actor

 • Gina Rodriguez portait

  Gina Rodriguez

  Actor

 • Ryan Potter portait

  Ryan Potter

  Actor

Trailers

Smallfoot

Benieuwd naar Smallfoot? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Smallfoot draait.

Smallfoot in de bioscoop

Smallfoot draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Smallfoot.

Smallfoot streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Smallfoot te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Smallfoot een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Smallfoot zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Smallfoot torrent

Op zoek naar een torrent van Smallfoot? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Smallfoot zonder zorgen.

Smallfoot downloaden

Als Smallfoot binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Smallfoot trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Smallfoot de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.