Smallfoot

Smallfoot

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Smallfoot

Moeite met waar je nou Smallfoot moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Smallfoot

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Een animatie-avontuur voor alle leeftijden, met originele muziek en een sterrencast. Smallfoot zet een mythe op zijn kop als een slimme jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze "Smallfoot" zorgt voor oproer binnen de onwetende yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

Regisseur en acteurs

 • Glenn Ficarra portait

  Glenn Ficarra

  Director

 • Ryan O'Loughlin portrait

  Ryan O'Loughlin

  Director

 • Channing Tatum portait

  Channing Tatum

  Actor

 • Zendaya portait

  Zendaya

  Actor

 • Gina Rodriguez portait

  Gina Rodriguez

  Actor

 • Ryan Potter portait

  Ryan Potter

  Actor

Trailers

Smallfoot

Wil je Smallfoot kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Smallfoot streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Smallfoot niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Smallfoot zelfs gratis bekijken.

Smallfoot downloaden

Wil je Smallfoot ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Smallfoot overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Smallfoot torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Smallfoot is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Smallfoot trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Smallfoot de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.