Smallfoot

Smallfoot

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Smallfoot

Moeite met waar je nou Smallfoot moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Smallfoot

Samenvatting

Een animatie-avontuur voor alle leeftijden, met originele muziek en een sterrencast. Smallfoot zet een mythe op zijn kop als een slimme jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze "Smallfoot" zorgt voor oproer binnen de onwetende yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

Regisseur en acteurs

 • Glenn Ficarra portait

  Glenn Ficarra

  Director

 • Ryan O'Loughlin portrait

  Ryan O'Loughlin

  Director

 • Channing Tatum portait

  Channing Tatum

  Actor

 • Zendaya portait

  Zendaya

  Actor

 • Gina Rodriguez portait

  Gina Rodriguez

  Actor

 • Ryan Potter portait

  Ryan Potter

  Actor

Trailers

Smallfoot

Wil je Smallfoot kijken? De movie van Glenn Ficarra uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Smallfoot op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Smallfoot met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Smallfoot downloaden

Het downloaden van Smallfoot is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Smallfoot ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Smallfoot streamen

Het streamen van Smallfoot heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Smallfoot online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Smallfoot kijkt. Ideaal!

Smallfoot torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Smallfoot. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Smallfoot trailer

Bekijk eerst even de trailer van Smallfoot voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.