Smurfs: The Lost Village
%
9

Smurfs: The Lost Village

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Smurfs: The Lost Village

Moeite met waar je nou Smurfs: The Lost Village moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Smurfs: The Lost Village

Bekijk nog 12 bronnen

Weten in welke bioscopen Smurfs: The Lost Village draait?

Samenvatting

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en spanning zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid! In de originele versie met de stemmen van o.a. Demi Lovato (Smurfette), Rainn Wilson (Gargamel), Joe Manganiello (Hefty), Jack McBrayer (Clumsy), Danny Pudi (Brainy) en Mandy Patinkin (Papa Smurf).

Regisseur en acteurs

 • Kelly Asbury portait

  Kelly Asbury

  Director

 • Demi Lovato portait

  Demi Lovato

  Smurfette (voice)

 • Rainn Wilson portait

  Rainn Wilson

  Gargamel (voice)

 • Mandy Patinkin portait

  Mandy Patinkin

  Papa Smurf (voice)

 • Jack McBrayer portait

  Jack McBrayer

  Clumsy (voice)

 • Joe Manganiello portait

  Joe Manganiello

  Hefty (voice)

 • Danny Pudi portait

  Danny Pudi

  Brainy (voice)

 • Bill Hader portait

  Bill Hader

  Jokey (voice)

 • Keegan-Michael Key portait

  Keegan-Michael Key

  Farmer (voice)

Trailers

Smurfs: The Lost Village

Benieuwd naar Smurfs: The Lost Village? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Smurfs: The Lost Village draait.

Smurfs: The Lost Village in de bioscoop

Smurfs: The Lost Village draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Smurfs: The Lost Village.

Smurfs: The Lost Village streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Smurfs: The Lost Village te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Smurfs: The Lost Village een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Smurfs: The Lost Village zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Smurfs: The Lost Village torrent

Op zoek naar een torrent van Smurfs: The Lost Village? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Smurfs: The Lost Village zonder zorgen.

Smurfs: The Lost Village downloaden

Als Smurfs: The Lost Village binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Smurfs: The Lost Village trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Smurfs: The Lost Village de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.