Smurfs: The Lost Village
%
90

Smurfs: The Lost Village

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Smurfs: The Lost Village

Moeite met waar je nou Smurfs: The Lost Village moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Smurfs: The Lost Village

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Wanneer Smurfin een mysterieuze kaart vindt, gaat ze samen met vier smurfenvrienden op pad om de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid te doen.

Regisseur en acteurs

 • Kelly Asbury portait

  Kelly Asbury

  Director

 • Demi Lovato portait

  Demi Lovato

  Smurfette (voice)

 • Rainn Wilson portait

  Rainn Wilson

  Gargamel (voice)

 • Mandy Patinkin portait

  Mandy Patinkin

  Papa Smurf (voice)

 • Jack McBrayer portait

  Jack McBrayer

  Clumsy (voice)

 • Joe Manganiello portait

  Joe Manganiello

  Hefty (voice)

 • Danny Pudi portait

  Danny Pudi

  Brainy (voice)

 • Bill Hader portait

  Bill Hader

  Jokey (voice)

 • Keegan-Michael Key portait

  Keegan-Michael Key

  Farmer (voice)

Trailers

Smurfs: The Lost Village

Wil je Smurfs: The Lost Village kijken? De movie van Kelly Asbury uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Smurfs: The Lost Village op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Smurfs: The Lost Village met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Smurfs: The Lost Village downloaden

Het downloaden van Smurfs: The Lost Village is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Smurfs: The Lost Village ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Smurfs: The Lost Village streamen

Het streamen van Smurfs: The Lost Village heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Smurfs: The Lost Village online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Smurfs: The Lost Village kijkt. Ideaal!

Smurfs: The Lost Village torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Smurfs: The Lost Village. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Smurfs: The Lost Village trailer

Bekijk eerst even de trailer van Smurfs: The Lost Village voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.