De Smurfen en het verloren dorp
%
91

De Smurfen en het verloren dorp

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Smurfen en het verloren dorp

Moeite met waar je nou De Smurfen en het verloren dorp moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Smurfen en het verloren dorp

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Wanneer Smurfin een mysterieuze kaart vindt, gaat ze samen met vier smurfenvrienden op pad om de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid te doen.

Regisseur en acteurs

 • Kelly Asbury portait

  Kelly Asbury

  Director

 • Demi Lovato portait

  Demi Lovato

  Smurfette (voice)

 • Rainn Wilson portait

  Rainn Wilson

  Gargamel (voice)

 • Mandy Patinkin portait

  Mandy Patinkin

  Papa Smurf (voice)

 • Jack McBrayer portait

  Jack McBrayer

  Clumsy (voice)

 • Joe Manganiello portait

  Joe Manganiello

  Hefty (voice)

 • Danny Pudi portait

  Danny Pudi

  Brainy (voice)

 • Bill Hader portait

  Bill Hader

  Jokey (voice)

 • Keegan-Michael Key portait

  Keegan-Michael Key

  Farmer (voice)

Trailers

De Smurfen en het verloren dorp

Zin om De Smurfen en het verloren dorp lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De Smurfen en het verloren dorp te bekijken voor je op een rijtje.

De Smurfen en het verloren dorp downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De Smurfen en het verloren dorp downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Smurfen en het verloren dorp. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De Smurfen en het verloren dorp er ook in SD heel goed uit.

De Smurfen en het verloren dorp streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De Smurfen en het verloren dorp net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De Smurfen en het verloren dorp hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De Smurfen en het verloren dorp helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De Smurfen en het verloren dorp torrent

Denk je dat je om De Smurfen en het verloren dorp te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De Smurfen en het verloren dorp trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De Smurfen en het verloren dorp de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.