Smurfs: The Lost Village
3.8

Smurfs: The Lost Village

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Smurfs: The Lost Village

Moeite met waar je nou Smurfs: The Lost Village moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Smurfs: The Lost Village

Bekijk nog 102 bronnen

Samenvatting

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en spanning zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid! In de originele versie met de stemmen van o.a. Demi Lovato (Smurfette), Rainn Wilson (Gargamel), Joe Manganiello (Hefty), Jack McBrayer (Clumsy), Danny Pudi (Brainy) en Mandy Patinkin (Papa Smurf).

Regisseur en acteurs

 • Kelly Asbury portait

  Kelly Asbury

  Director

 • Demi Lovato portait

  Demi Lovato

  Smurfette (voice)

 • Rainn Wilson portait

  Rainn Wilson

  Gargamel (voice)

 • Mandy Patinkin portait

  Mandy Patinkin

  Papa Smurf (voice)

 • Jack McBrayer portait

  Jack McBrayer

  Clumsy (voice)

 • Joe Manganiello portait

  Joe Manganiello

  Hefty (voice)

 • Danny Pudi portait

  Danny Pudi

  Brainy (voice)

 • Bill Hader portait

  Bill Hader

  Jokey (voice)

 • Keegan-Michael Key portait

  Keegan-Michael Key

  Farmer (voice)

Trailers

Smurfs: The Lost Village

Zin om naar Smurfs: The Lost Village te kijken? Ga Smurfs: The Lost Village dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om Smurfs: The Lost Village te kunnen zien.

Smurfs: The Lost Village torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van Smurfs: The Lost Village toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van Smurfs: The Lost Village. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

Smurfs: The Lost Village streamen

Smurfs: The Lost Village is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je Smurfs: The Lost Village lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar Smurfs: The Lost Village kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

Smurfs: The Lost Village in de bioscoop

Ook Smurfs: The Lost Village laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

Smurfs: The Lost Village trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van Smurfs: The Lost Village.