Snelweg NL

Snelweg NL

Bekijk de trailer

Kijk Snelweg NL

Moeite met waar je nou Snelweg NL moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 10-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

De snelweg in Nederland heeft een totale lengte van bijna 2500 kilometer. Er is nauwelijks een ander land met zo’n enorme snelwegdichtheid. Wat vertelt de snelweg als cultureel fenomeen ons over de Nederlandse identiteit en hoe sterk wordt die identiteit bepaald door regionale verschillen en de globalisering die zo hand in hand gaat met commercie en grensoverschrijdende mobiliteit? Kunnen wij zelf het snelweglandschap ooit onbevangen waarderen en ervaren als cultureel erfgoed, los van de eeuwenlange beeldvorming die is ontstaan in ons collectieve geheugen, door de grote schilders van het typisch Hollandse landschap? Wat is dat voor samenleving die anno 2018 deze bijna perfecte infrastructuur heeft? Wat zegt dit monumentale netwerk over ons? Snelweg NL is een poëtische en schurende roadmovie over de intrigerende en fascinerende wereld op en aan de snelweg. Een cinematografische ode aan de alsmaar groeiende snelweginfrastructuur in Nederland. Of toch een aanklacht tegen een allesoverheersende woekering? Het is de veelbekroonde regisseur Ben van Lieshout ( De Verstekeling, 1997 en Sketches of Siberia, 2015) gelukt een fascinerende film te maken over een bijna te alledaags onderwerp. Een meditatieve ervaring die - terwijl je door weer en wind over de snelweg raast - tot nadenken stemt over ons moderne landschap en alles daaromheen.

Regisseur en acteurs

  • Ben van Lieshout portrait

    Ben van Lieshout

    Director

Trailers

Snelweg NL

Snelweg NL streamen

Snelweg NL streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Snelweg NL downloaden

Zin om Snelweg NL te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Snelweg NL te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Snelweg NL torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Snelweg NL makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Snelweg NL trailer

Wil je er zeker van zijn dat Snelweg NL jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.