So Long, My Son

So Long, My Son

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk So Long, My Son

Moeite met waar je nou So Long, My Son moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor So Long, My Son

Bekijk nog 20 bronnen

Weten in welke bioscopen So Long, My Son draait?

Samenvatting

Twee gezinnen groeien vanaf de jaren '80 samen op tijdens de revolutionaire hervormingen in China. Hun wegen scheiden na het verlies van een kind tijdens een tragisch ongeluk. Te midden van een land in ontwikkeling blijken families, vriendschappen, liefde en het lot ook aan veranderingen onderhevig te zijn. Hoewel de beide gezinnen na al die jaren uit elkaar zijn gegroeid, is hun zoektocht naar de waarheid en drang naar verwerking van de tragedie altijd hetzelfde gebleven. Soms kan het echter een leven lang duren voordat men klaar is om vaarwel te zeggen.

Regisseur en acteurs

 • Wang Xiaoshuai portait

  Wang Xiaoshuai

  Director

 • Wang Jingchun portait

  Wang Jingchun

  Actor

 • Yong Mei portait

  Yong Mei

  Actor

 • Qi Xi portait

  Qi Xi

  Actor

 • Du Jiang portait

  Du Jiang

  Actor

 • Wang Yuan portrait

  Wang Yuan

  Actor

 • Liya Ai portrait

  Liya Ai

  Actor

 • Li Jingjing portrait

  Li Jingjing

  Actor

Trailers

So Long, My Son

Benieuwd naar So Long, My Son? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar So Long, My Son draait.

So Long, My Son in de bioscoop

So Long, My Son draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor So Long, My Son.

So Long, My Son streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra So Long, My Son te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat So Long, My Son een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je So Long, My Son zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

So Long, My Son torrent

Op zoek naar een torrent van So Long, My Son? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je So Long, My Son zonder zorgen.

So Long, My Son downloaden

Als So Long, My Son binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

So Long, My Son trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of So Long, My Son de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.