Sobibor

Sobibor

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sobibor

Moeite met waar je nou Sobibor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sobibor

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Sobibor vertelt het waargebeurde verhaal van één van de grootste Russische helden van de Tweede Wereldoorlog, Alexander Pechersky. De Joodse Sovjet-officier Alexander is krijgsgevangene in kamp Sobibor, één van de vier vernietigingskampen in Polen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vastbesloten te ontsnappen bedenkt hij in het diepste geheim het onmogelijke; hij organiseert een enorme opstand en weet met honderden mede-gevangen te ontsnappen aan de gaskamer.

Regisseur en acteurs

 • Andrey Malyukov portait

  Andrey Malyukov

  Director

 • Christopher Lambert portait

  Christopher Lambert

  Actor

 • Konstantin Khabenskiy portait

  Konstantin Khabenskiy

  Actor

 • Michalina Olszańska portait

  Michalina Olszańska

  Actor

 • Wolfgang Cerny portrait

  Wolfgang Cerny

  Actor

 • Maximilian Dirr portait

  Maximilian Dirr

  Actor

 • Mariya Kozhevnikova portait

  Mariya Kozhevnikova

  Actor

 • Philippe Reinhardt portait

  Philippe Reinhardt

  Actor

Trailers

Sobibor

Zin om Sobibor lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Sobibor te bekijken voor je op een rijtje.

Sobibor downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Sobibor downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Sobibor. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Sobibor er ook in SD heel goed uit.

Sobibor streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Sobibor net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Sobibor hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Sobibor helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Sobibor torrent

Denk je dat je om Sobibor te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Sobibor trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Sobibor de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.