Social Animals
%
65

Social Animals

Nu kijken

Kijk Social Animals

Moeite met waar je nou Social Animals moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Social Animals

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Zoe staat op het punt haar huis en haar bedrijf te verliezen en ze beleeft de ene onenightstand na de andere. Totdat ze mede-loser Paul ontmoet en de twee direct een connectie voelen. Er is alleen één probleem, Paul is getrouwd.

Regisseur en acteurs

 • Theresa Bennett portrait

  Theresa Bennett

  Director

 • Noël Wells portait

  Noël Wells

  Zoe

 • Josh Radnor portait

  Josh Radnor

  Paul

 • Samira Wiley portait

  Samira Wiley

  Actor

 • Carly Chaikin portait

  Carly Chaikin

  Actor

 • Aya Cash portait

  Aya Cash

  Actor

 • Fortune Feimster portait

  Fortune Feimster

  Sarah-Beth

Social Animals

Op zoek naar Social Animals? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Social Animals streamen

Het streamen van movies als Social Animals heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Social Animals waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Social Animals dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Social Animals downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Social Animals te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Social Animals torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Social Animals trailer

Weet je nog niet zeker of Social Animals jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.