Sol LeWitt
%
60

Sol LeWitt

Kijk Sol LeWitt

Moeite met waar je nou Sol LeWitt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Sol LeWitt (1928-2007) was een van de voornaamste naoorlogse, Amerikaanse kunstenaars en wordt beschouwd als belangrijke grondlegger van de conceptuele kunst. Hij was cameraschuw, weigerde prijzen, praatte niet graag over zijn werk en gaf zelden interviews. Het werk, daar draaide het om, niet om zijn persoonlijkheid. Sol Le Witt geloofde dat het idee voor een kunstwerk belangrijker was dan de uitvoering ervan. Hij besloot zijn kunst tot het absolute minimum te beperken. Om vooruit te komen moet je teruggaan tot de essentie, zo meende hij. De filmmaker gaat op zoek naar de kracht van Le Witts conceptuele denken, dat in Nederland vanaf het vroege begin werd erkend. Mensen die de kunstenaar hebben gekend of met hem gewerkt hebben, onder meer in Nederland, Amerika en Italië, vormen de spiegel waarin Sol opnieuw tot leven komt.

Regisseur en acteurs

  • Chris Teerink portrait

    Chris Teerink

    Director

Sol LeWitt

Benieuwd naar Sol LeWitt? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Sol LeWitt kunt bekijken.

Sol LeWitt streamen

Wil je Sol LeWitt streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Sol LeWitt gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Sol LeWitt downloaden

movies als Sol LeWitt kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Sol LeWitt. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Sol LeWitt. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Sol LeWitt torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Sol LeWitt te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Sol LeWitt trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Sol LeWitt je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!