Sicario: Day of the Soldado

Sicario: Day of the Soldado

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sicario: Day of the Soldado

Moeite met waar je nou Sicario: Day of the Soldado moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sicario: Day of the Soldado

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De Mexicaanse drugskartels zaaien terreur aan de grens tussen Mexico en de Verenigde Staten. Niets of niemand lijkt hen te kunnen stoppen. Federaal agent Matt Graver schakelt de hulp in van de meedogenloze Alejandro om de dochter van één van de grootste drugsbaronnen te kidnappen. Zo wil hij een oorlog ontketenen tussen de rivaliserende kartels. De situatie loopt echter uit de hand en het meisje blijkt een risico. Ze moeten van haar af. Een verscheurende keuze, waardoor Alejandro gaat twijfelen aan alles waar hij al jaren voor vecht…

Regisseur en acteurs

 • Stefano Sollima portait

  Stefano Sollima

  Director

 • Benicio del Toro portait

  Benicio del Toro

  Alejandro Gillick

 • Josh Brolin portait

  Josh Brolin

  Matt Graver

Trailers

Sicario: Day of the Soldado

Sicario: Day of the Soldado streamen

Sicario: Day of the Soldado streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Sicario: Day of the Soldado downloaden

Zin om Sicario: Day of the Soldado te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Sicario: Day of the Soldado te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Sicario: Day of the Soldado torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Sicario: Day of the Soldado makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Sicario: Day of the Soldado trailer

Wil je er zeker van zijn dat Sicario: Day of the Soldado jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.