Sicario: Day of the Soldado

Sicario: Day of the Soldado

Bekijk de trailer

Kijk Sicario: Day of the Soldado

Moeite met waar je nou Sicario: Day of the Soldado moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In Sicario: Day of the Soldado zijn de drugskartels aan de Mexicaans- Amerikaanse grens machtiger dan ooit. De drugsoorlog kent geen regels en de kartels smokkelen nu ook terroristen de grens van de VS over. Agent Matt Graver (Josh Brolin) schakelt de mysterieuze Alejandro (Benicio Del Toro), wiens familie is vermoord door een drugsbaron, in om de strijd op schandalige wijze te laten escaleren. Om het conflict op scherp te zetten kidnapt Alejandro de dochter van deze schurk. Maar wanneer het meisje als "collateral damage" wordt gezien komt haar lot tussen twee mannen in te staan die alles waar ze voor vechten in twijfel trekken.

Regisseur en acteurs

 • Stefano Sollima portait

  Stefano Sollima

  Director

 • Benicio del Toro portait

  Benicio del Toro

  Alejandro Gillick

 • Josh Brolin portait

  Josh Brolin

  Matt Graver

Trailers

Sicario: Day of the Soldado

Wil je Sicario: Day of the Soldado kijken? De movie van Stefano Sollima uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Sicario: Day of the Soldado op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Sicario: Day of the Soldado met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Sicario: Day of the Soldado downloaden

Het downloaden van Sicario: Day of the Soldado is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Sicario: Day of the Soldado ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Sicario: Day of the Soldado streamen

Het streamen van Sicario: Day of the Soldado heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Sicario: Day of the Soldado online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Sicario: Day of the Soldado kijkt. Ideaal!

Sicario: Day of the Soldado torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Sicario: Day of the Soldado. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Sicario: Day of the Soldado trailer

Bekijk eerst even de trailer van Sicario: Day of the Soldado voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.