Sicario: Day of the Soldado

Sicario: Day of the Soldado

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sicario: Day of the Soldado

Moeite met waar je nou Sicario: Day of the Soldado moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sicario: Day of the Soldado

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

In Sicario: Day of the Soldado zijn de drugskartels aan de Mexicaans- Amerikaanse grens machtiger dan ooit. De drugsoorlog kent geen regels en de kartels smokkelen nu ook terroristen de grens van de VS over. Agent Matt Graver (Josh Brolin) schakelt de mysterieuze Alejandro (Benicio Del Toro), wiens familie is vermoord door een drugsbaron, in om de strijd op schandalige wijze te laten escaleren. Om het conflict op scherp te zetten kidnapt Alejandro de dochter van deze schurk. Maar wanneer het meisje als "collateral damage" wordt gezien komt haar lot tussen twee mannen in te staan die alles waar ze voor vechten in twijfel trekken.

Regisseur en acteurs

 • Stefano Sollima portait

  Stefano Sollima

  Director

 • Benicio del Toro portait

  Benicio del Toro

  Alejandro Gillick

 • Josh Brolin portait

  Josh Brolin

  Matt Graver

Trailers

Sicario: Day of the Soldado

Sicario: Day of the Soldado streamen

Sicario: Day of the Soldado streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Sicario: Day of the Soldado downloaden

Zin om Sicario: Day of the Soldado te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Sicario: Day of the Soldado te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Sicario: Day of the Soldado torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Sicario: Day of the Soldado makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Sicario: Day of the Soldado trailer

Wil je er zeker van zijn dat Sicario: Day of the Soldado jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.