Sicario: Day of the Soldado

Sicario: Day of the Soldado

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sicario: Day of the Soldado

Moeite met waar je nou Sicario: Day of the Soldado moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sicario: Day of the Soldado

Bekijk nog 65 bronnen

Weten in welke bioscopen Sicario: Day of the Soldado draait?

Samenvatting

In Sicario: Day of the Soldado zijn de drugskartels aan de Mexicaans- Amerikaanse grens machtiger dan ooit. De drugsoorlog kent geen regels en de kartels smokkelen nu ook terroristen de grens van de VS over. Agent Matt Graver (Josh Brolin) schakelt de mysterieuze Alejandro (Benicio Del Toro), wiens familie is vermoord door een drugsbaron, in om de strijd op schandalige wijze te laten escaleren. Om het conflict op scherp te zetten kidnapt Alejandro de dochter van deze schurk. Maar wanneer het meisje als "collateral damage" wordt gezien komt haar lot tussen twee mannen in te staan die alles waar ze voor vechten in twijfel trekken.

Regisseur en acteurs

 • Stefano Sollima portait

  Stefano Sollima

  Director

 • Benicio del Toro portait

  Benicio del Toro

  Alejandro Gillick

 • Josh Brolin portait

  Josh Brolin

  Matt Graver

Trailers

Sicario: Day of the Soldado

Benieuwd naar Sicario: Day of the Soldado? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Sicario: Day of the Soldado draait.

Sicario: Day of the Soldado in de bioscoop

Sicario: Day of the Soldado draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Sicario: Day of the Soldado.

Sicario: Day of the Soldado streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Sicario: Day of the Soldado te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Sicario: Day of the Soldado een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Sicario: Day of the Soldado zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Sicario: Day of the Soldado torrent

Op zoek naar een torrent van Sicario: Day of the Soldado? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Sicario: Day of the Soldado zonder zorgen.

Sicario: Day of the Soldado downloaden

Als Sicario: Day of the Soldado binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Sicario: Day of the Soldado trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Sicario: Day of the Soldado de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.