Something Useful
%
100

Something Useful

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Something Useful

Moeite met waar je nou Something Useful moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Something Useful

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen Something Useful draait?

Samenvatting

Waarom zou Leyla naar de schoolreünie in haar geboortestad gaan? De afgelopen vijfentwintig jaar heeft ze die behoefte geen enkele keer gevoeld. En waarom neemt ze uitgerekend de nachttrein, die er veertien uur over doet? Wat doet Canan, een jonge verpleegster, op de trein? Ze is met tegenzin op weg naar een sollicitatiegesprek terwijl ze liever zou acteren. En Yavuz? Hij ligt hele dagen door het raam te kijken naar het komen en gaan op het plein. Wacht hij op Canan of Leyla? Of misschien op een moordenaar en een dichter die elkaar ’s nachts in een trein hebben ontmoet?

Regisseur en acteurs

 • Pelin Esmer portrait

  Pelin Esmer

  Director

 • Oyku Karayel portait

  Oyku Karayel

  Canan

 • Yiğit Özşener portait

  Yiğit Özşener

  Yavuz

 • Başak Köklükaya portrait

  Başak Köklükaya

  Leyla

Trailers

Something Useful

Benieuwd naar Something Useful? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Something Useful draait.

Something Useful in de bioscoop

Something Useful draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Something Useful.

Something Useful streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Something Useful te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Something Useful een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Something Useful zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Something Useful torrent

Op zoek naar een torrent van Something Useful? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Something Useful zonder zorgen.

Something Useful downloaden

Als Something Useful binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Something Useful trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Something Useful de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.