Something Useful
%
100

Something Useful

Bekijk de trailer

Kijk Something Useful

Moeite met waar je nou Something Useful moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Waarom zou Leyla naar de schoolreünie in haar geboortestad gaan? De afgelopen vijfentwintig jaar heeft ze die behoefte geen enkele keer gevoeld. En waarom neemt ze uitgerekend de nachttrein, die er veertien uur over doet? Wat doet Canan, een jonge verpleegster, op de trein? Ze is met tegenzin op weg naar een sollicitatiegesprek terwijl ze liever zou acteren. En Yavuz? Hij ligt hele dagen door het raam te kijken naar het komen en gaan op het plein. Wacht hij op Canan of Leyla? Of misschien op een moordenaar en een dichter die elkaar ’s nachts in een trein hebben ontmoet?

Regisseur en acteurs

 • Pelin Esmer portrait

  Pelin Esmer

  Director

 • Oyku Karayel portait

  Oyku Karayel

  Canan

 • Yiğit Özşener portait

  Yiğit Özşener

  Yavuz

 • Başak Köklükaya portrait

  Başak Köklükaya

  Leyla

Trailers

Something Useful

Something Useful streamen

Something Useful streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Something Useful downloaden

Zin om Something Useful te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Something Useful te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Something Useful torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Something Useful makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Something Useful trailer

Wil je er zeker van zijn dat Something Useful jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.