Soof
%
66

Soof

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Soof

Moeite met waar je nou Soof moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Soof

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Juggling a failing catering business, three kids and a workaholic husband leaves middle-aged Soof stressed out and flirting with a handsome American.

Regisseur en acteurs

 • Antoinette Beumer portait

  Antoinette Beumer

  Director

 • Lies Visschedijk portait

  Lies Visschedijk

  Soof

 • Fedja van Huêt portait

  Fedja van Huêt

  Kasper

 • Dan Karaty portrait

  Dan Karaty

  Jim (as Dan Karaty)

 • Chantal Janzen portait

  Chantal Janzen

  Bob

 • Anneke Blok portrait

  Anneke Blok

  Hansje

 • Alex Klaasen portait

  Alex Klaasen

  Harm Jan

 • George van Houts portrait

  George van Houts

  Jan Jaap

Trailers

Soof

Benieuwd naar Soof? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Soof kunt bekijken.

Soof streamen

Wil je Soof streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Soof gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Soof downloaden

movies als Soof kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Soof. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Soof. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Soof torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Soof te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Soof trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Soof je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!