Soof
%
66

Soof

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Soof

Moeite met waar je nou Soof moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Soof

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Soof nadert de 40 en heeft alles wat ze ooit wilde: 3 leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper en een heerlijk huis. Tot ze zich op een dag afvraagt: "Is this all there is?" Het cateringbedrijfje wil niet echt van de grond komen, haar drie kinderen slokken al haar tijd op en ze kan niet echt rekenen op Kasper, die zijn tijd vooral in zijn eigen werk stopt. Als Soof tijdens een etentje choreograaf Jim tegen het goddelijke lijf loopt is er meteen een klik. Even iemand die haar ziet om wie ze is, zich niet meteen afvraagt wie de kinderen naar hockey brengt en die haar het gevoel geeft bijzonder te zijn. Als de relatie tussen Soof en Jim onbedoeld uit de hand dreigt te lopen en de verbouwing van Soofs tuinhuis tot professionele keuken zijn tol eist, dringt de vraag zich langzaam op of Kasper nog wel die woest-aantrekkelijke man is, waar Soof ooit voor viel. En hoe meer ze grip probeert te krijgen op haar leven, des te meer lijkt dit te ontsporen.

Regisseur en acteurs

 • Antoinette Beumer portait

  Antoinette Beumer

  Director

 • Lies Visschedijk portait

  Lies Visschedijk

  Soof

 • Fedja van Huêt portait

  Fedja van Huêt

  Kasper

 • Dan Karaty portrait

  Dan Karaty

  Jim (as Dan Karaty)

 • Chantal Janzen portait

  Chantal Janzen

  Bob

 • Anneke Blok portrait

  Anneke Blok

  Hansje

 • Alex Klaasen portait

  Alex Klaasen

  Harm Jan

 • George van Houts portrait

  George van Houts

  Jan Jaap

Trailers

Soof

Zin om Soof lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Soof te bekijken voor je op een rijtje.

Soof downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Soof downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Soof. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Soof er ook in SD heel goed uit.

Soof streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Soof net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Soof hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Soof helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Soof torrent

Denk je dat je om Soof te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Soof trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Soof de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.