Source Code
%
75

Source Code

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Source Code

Moeite met waar je nou Source Code moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Source Code

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

Soldaat Colter Stevens ontwaakt in het lichaam van een onbekende man op een pendeltrein naar Chicago die binnen enkele minuten zal ontploffen. Hij maakt deel uit van een overheidsexperiment, genaamd 'Source Code', een programma dat toelaat in de huid te kruipen van een andere persoon tijdens de laatste acht minuten van diens leven. Colters missie: ontdekken wie de bom geplaatst heeft. Hij beleeft de aanslag opnieuw en opnieuw, wanhopig op zoek naar aanwijzingen. De tijd dringt, een nieuwe aanslag dreigt. Bovendien begint Colter zich af te vragen of er een manier is om de passagiers van de trein alsnog te redden...

Regisseur en acteurs

 • Duncan Jones portrait

  Duncan Jones

  Director

 • Jake Gyllenhaal portrait

  Jake Gyllenhaal

  Actor

 • Jeffrey Wright portrait

  Jeffrey Wright

  Actor

 • Michelle Monaghan portrait

  Michelle Monaghan

  Actor

 • Vera Farmiga portrait

  Vera Farmiga

  Actor

Trailers

Source Code

Wil je Source Code kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Source Code streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Source Code niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Source Code zelfs gratis bekijken.

Source Code downloaden

Wil je Source Code ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Source Code overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Source Code torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Source Code is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Source Code trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Source Code de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.