Source Code
%
75

Source Code

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Source Code

Moeite met waar je nou Source Code moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Source Code

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Soldaat Colter Stevens ontwaakt in het lichaam van een onbekende man op een pendeltrein naar Chicago die binnen enkele minuten zal ontploffen. Hij maakt deel uit van een overheidsexperiment, genaamd 'Source Code', een programma dat toelaat in de huid te kruipen van een andere persoon tijdens de laatste acht minuten van diens leven. Colters missie: ontdekken wie de bom geplaatst heeft. Hij beleeft de aanslag opnieuw en opnieuw, wanhopig op zoek naar aanwijzingen. De tijd dringt, een nieuwe aanslag dreigt. Bovendien begint Colter zich af te vragen of er een manier is om de passagiers van de trein alsnog te redden...

Regisseur en acteurs

 • Duncan Jones portrait

  Duncan Jones

  Director

 • Jake Gyllenhaal portrait

  Jake Gyllenhaal

  Actor

 • Jeffrey Wright portrait

  Jeffrey Wright

  Actor

 • Michelle Monaghan portrait

  Michelle Monaghan

  Actor

 • Vera Farmiga portrait

  Vera Farmiga

  Actor

Trailers

Source Code

Wil je Source Code kijken? De movie van Duncan Jones uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Source Code op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Source Code met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Source Code downloaden

Het downloaden van Source Code is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Source Code ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Source Code streamen

Het streamen van Source Code heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Source Code online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Source Code kijkt. Ideaal!

Source Code torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Source Code. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Source Code trailer

Bekijk eerst even de trailer van Source Code voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.