Souvenir
%
61

Souvenir

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Souvenir

Moeite met waar je nou Souvenir moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Souvenir

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Isabelle Huppert speelt Liliane, een onopvallende arbeidster die laurierblaadjes op de paté legt in de vleeswarenfabriek, maar ooit schitterde als 'Laura' in de hitlijsten met het nummer 'Souvenir'. Ze nam zelfs deel aan het Eurovisie Songfestival en werd toen tweede. Dertig jaar later is Lilianes ster helemaal uitgedoofd. Ze woont in een kleurloos flatje en haar leven blinkt uit in monotonie en anonimiteit. Ze wil ook niet meer herinnerd worden aan haar vroegere zangcarrière. Dit verandert wanneer op een dag de 22-jarige Jean in de fabriek verschijnt en in haar leven komt. Ze raken verliefd en hij is vastbesloten om Liliane terug te laten schitteren! "Huppert maakt het weer gedenkwaardig" ~ The Guardian - "Een aangename muzikale romance" ~ Hollywood Reporter.

Regisseur en acteurs

 • Bavo Defurne portrait

  Bavo Defurne

  Director

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Liliane

 • Kevin Azais portait

  Kevin Azais

  Actor

 • Johan Leysen portait

  Johan Leysen

  Actor

 • Carlo Ferrante portait

  Carlo Ferrante

  Actor

 • Alice D'Hauwe portait

  Alice D'Hauwe

  Actor

 • Anouchka Csernakova portait

  Anouchka Csernakova

  Actor

Trailers

Souvenir

Veel gehoord over Souvenir en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Souvenir heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Souvenir streamen

Wil je Souvenir, de movie met Isabelle Huppert, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Souvenir zelfs gratis kijken.

Souvenir downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Souvenir ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Souvenir er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Souvenir torrent

Op zoek naar een torrent van Souvenir? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Souvenir te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Souvenir trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Souvenir. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.