Souvenir
%
62

Souvenir

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Souvenir

Moeite met waar je nou Souvenir moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Souvenir

Samenvatting

Isabelle Huppert schittert in de rol van fabriekarbeidster die door een romance met een jonge bokser haar verloren gegane zangcarrière weer oppakt. "Een aangename muzikale romance" ~ Hollywood Reporter "Sterk optreden van Huppert" ~ Hollywood Reporter "Huppert maakt het weer gedenkwaardig" ~ The Guardian

Regisseur en acteurs

 • Bavo Defurne portrait

  Bavo Defurne

  Director

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Liliane

 • Kevin Azais portait

  Kevin Azais

  Actor

 • Johan Leysen portait

  Johan Leysen

  Actor

 • Carlo Ferrante portait

  Carlo Ferrante

  Actor

 • Alice D'Hauwe portait

  Alice D'Hauwe

  Actor

 • Anouchka Csernakova portait

  Anouchka Csernakova

  Actor

Trailers

Souvenir

Zin om Souvenir lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Souvenir te bekijken voor je op een rijtje.

Souvenir downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Souvenir downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Souvenir. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Souvenir er ook in SD heel goed uit.

Souvenir streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Souvenir net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Souvenir hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Souvenir helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Souvenir torrent

Denk je dat je om Souvenir te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Souvenir trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Souvenir de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.