Telekids Mini's: Sprookjesboom Show
%
73

Telekids Mini's: Sprookjesboom Show

Nu kijken

Kijk Telekids Mini's: Sprookjesboom Show

Moeite met waar je nou Telekids Mini's: Sprookjesboom Show moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Telekids Mini's: Sprookjesboom Show

Samenvatting

In korte sketches spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Regisseur en acteurs

 • Pim Koopman portrait

  Pim Koopman

  Sprookjesboom

 • Sarah Bannier portrait

  Sarah Bannier

  Roodkapje

 • Hero Muller portrait

  Hero Muller

  Sprookjesbos boom

 • Pim Wessels portrait

  Pim Wessels

  Klein Duimpje

 • Pim Wessels portrait

  Pim Wessels

  De Wolf

 • Hildegard van Nijlen portrait

  Hildegard van Nijlen

  De Heks

 • Rinnie van den Elzen portrait

  Rinnie van den Elzen

  De Draak

 • Reinder van der Naalt portrait

  Reinder van der Naalt

  Kabouter

 • Rinnie van den Elzen portrait

  Rinnie van den Elzen

  Kabouter

 • Fred Meijer portrait

  Fred Meijer

  De Fakir

 • Fred Meijer portrait

  Fred Meijer

  Langnek

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Telekids Mini's: Sprookjesboom Show

Wil je Telekids Mini's: Sprookjesboom Show kijken? De movie van Pim Koopman uit 2006 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Telekids Mini's: Sprookjesboom Show op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Telekids Mini's: Sprookjesboom Show met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Telekids Mini's: Sprookjesboom Show downloaden

Het downloaden van Telekids Mini's: Sprookjesboom Show is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Telekids Mini's: Sprookjesboom Show ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Telekids Mini's: Sprookjesboom Show streamen

Het streamen van Telekids Mini's: Sprookjesboom Show heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Telekids Mini's: Sprookjesboom Show online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Telekids Mini's: Sprookjesboom Show kijkt. Ideaal!

Telekids Mini's: Sprookjesboom Show torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Telekids Mini's: Sprookjesboom Show. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Telekids Mini's: Sprookjesboom Show trailer

Bekijk eerst even de trailer van Telekids Mini's: Sprookjesboom Show voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.