Telekids Mini's: Sprookjesboom Show
%
73

Telekids Mini's: Sprookjesboom Show

Nu kijken

Kijk Telekids Mini's: Sprookjesboom Show

Moeite met waar je nou Telekids Mini's: Sprookjesboom Show moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Telekids Mini's: Sprookjesboom Show

Samenvatting

In korte sketches spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Regisseur en acteurs

 • Pim Koopman portrait

  Pim Koopman

  Sprookjesboom

 • Sarah Bannier portrait

  Sarah Bannier

  Roodkapje

 • Hero Muller portrait

  Hero Muller

  Sprookjesbos boom

 • Pim Wessels portrait

  Pim Wessels

  Klein Duimpje

 • Pim Wessels portrait

  Pim Wessels

  De Wolf

 • Hildegard van Nijlen portrait

  Hildegard van Nijlen

  De Heks

 • Rinnie van den Elzen portrait

  Rinnie van den Elzen

  De Draak

 • Reinder van der Naalt portrait

  Reinder van der Naalt

  Kabouter

 • Rinnie van den Elzen portrait

  Rinnie van den Elzen

  Kabouter

 • Fred Meijer portrait

  Fred Meijer

  De Fakir

 • Fred Meijer portrait

  Fred Meijer

  Langnek

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Telekids Mini's: Sprookjesboom Show

Benieuwd naar Telekids Mini's: Sprookjesboom Show? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Telekids Mini's: Sprookjesboom Show kunt bekijken.

Telekids Mini's: Sprookjesboom Show streamen

Wil je Telekids Mini's: Sprookjesboom Show streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Telekids Mini's: Sprookjesboom Show gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Telekids Mini's: Sprookjesboom Show downloaden

movies als Telekids Mini's: Sprookjesboom Show kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Telekids Mini's: Sprookjesboom Show. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Telekids Mini's: Sprookjesboom Show. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Telekids Mini's: Sprookjesboom Show torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Telekids Mini's: Sprookjesboom Show te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Telekids Mini's: Sprookjesboom Show trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Telekids Mini's: Sprookjesboom Show je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!