Stalker
%
82

Stalker

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Stalker

Moeite met waar je nou Stalker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Stalker

Samenvatting

Nabij een grauwe stad ligt de Zone, een vreemde plek omringd door prikkeldraad en soldaten. Een man, een Stalker, staat midden in de nacht op om twee mensen door de Zone naar de Kamer te brengen. De Kamer is een ruimte waar je stoutste wensen uitkomen. Onderweg krijgt de Stalker echter te maken met een persoonlijke crisis.

Regisseur en acteurs

 • Andrei Tarkovsky portait

  Andrei Tarkovsky

  Director

 • Aleksandr Kaydanovskiy portait

  Aleksandr Kaydanovskiy

  Stalker

 • Anatoliy Solonitsyn portait

  Anatoliy Solonitsyn

  Writer

 • Nikolay Grinko portait

  Nikolay Grinko

  Professor

 • Alisa Freyndlikh portait

  Alisa Freyndlikh

  Stalker's Wife

 • Natasha Abramova portrait

  Natasha Abramova

  Martha, Stalker's Daughter

 • Faime Jurno portrait

  Faime Jurno

  Writer's Companion

 • Evgeniy Kostin portrait

  Evgeniy Kostin

  Lyuger, Owner of Cafe

 • Raymo Rendi portrait

  Raymo Rendi

  Police Patrol

Trailers

Stalker

Benieuwd naar Stalker? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Stalker draait.

Stalker in de bioscoop

Stalker draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Stalker.

Stalker streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Stalker te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Stalker een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Stalker zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Stalker torrent

Op zoek naar een torrent van Stalker? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Stalker zonder zorgen.

Stalker downloaden

Als Stalker binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Stalker trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Stalker de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.