Stalker
%
82

Stalker

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Stalker

Moeite met waar je nou Stalker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Stalker

Samenvatting

Een mysterieuze gids genaamd Stalker leidt een wetenschapper en een schrijver door de 'verboden zone', een hermetisch afgesloten terrein vol afval, waar de regels van het gezond verstand niet gelden. Tarkovski's metafysische contemplatie over de staat van de moderne mens is nu te zien in een schitterende digitale restauratie van productiemaatschappij Mosfilm.

Regisseur en acteurs

 • Andrei Tarkovsky portait

  Andrei Tarkovsky

  Director

 • Aleksandr Kaydanovskiy portait

  Aleksandr Kaydanovskiy

  Stalker

 • Anatoliy Solonitsyn portait

  Anatoliy Solonitsyn

  Writer

 • Nikolay Grinko portait

  Nikolay Grinko

  Professor

 • Alisa Freyndlikh portait

  Alisa Freyndlikh

  Stalker's Wife

 • Natasha Abramova portrait

  Natasha Abramova

  Martha, Stalker's Daughter

 • Faime Jurno portrait

  Faime Jurno

  Writer's Companion

 • Evgeniy Kostin portrait

  Evgeniy Kostin

  Lyuger, Owner of Cafe

 • Raymo Rendi portrait

  Raymo Rendi

  Police Patrol

Trailers

Stalker

Benieuwd naar Stalker? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Stalker kunt bekijken.

Stalker streamen

Wil je Stalker streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Stalker gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Stalker downloaden

movies als Stalker kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Stalker. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Stalker. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Stalker torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Stalker te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Stalker trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Stalker je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!