Stan & Ollie

Stan & Ollie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Stan & Ollie

Moeite met waar je nou Stan & Ollie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Stan & Ollie

Bekijk nog 6 bronnen

Weten in welke bioscopen Stan & Ollie draait?

Samenvatting

Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van 's werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reily hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) - een duo act en sich - herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. Stan & Olllie is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

Regisseur en acteurs

 • Jon S. Baird portrait

  Jon S. Baird

  Director

 • John C. Reilly portait

  John C. Reilly

  Oliver Hardy

 • Steve Coogan portait

  Steve Coogan

  Stan Laurel

 • Shirley Henderson portait

  Shirley Henderson

  Lucille Hardy

 • Danny Huston portait

  Danny Huston

  Hal Roach

 • Nina Arianda portait

  Nina Arianda

  Ida Kitaeva Laurel

 • Rufus Jones portrait

  Rufus Jones

  Bernard Delfont

 • Susy Kane portait

  Susy Kane

  Cynthia Clark

Trailers

Stan & Ollie

Benieuwd naar Stan & Ollie? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Stan & Ollie draait.

Stan & Ollie in de bioscoop

Stan & Ollie draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Stan & Ollie.

Stan & Ollie streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Stan & Ollie te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Stan & Ollie een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Stan & Ollie zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Stan & Ollie torrent

Op zoek naar een torrent van Stan & Ollie? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Stan & Ollie zonder zorgen.

Stan & Ollie downloaden

Als Stan & Ollie binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Stan & Ollie trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Stan & Ollie de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.