Stan & Ollie

Stan & Ollie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Stan & Ollie

Moeite met waar je nou Stan & Ollie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Stan & Ollie

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van 's werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reily hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) - een duo act en sich - herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. Stan & Olllie is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

Regisseur en acteurs

 • Jon S. Baird portrait

  Jon S. Baird

  Director

 • John C. Reilly portait

  John C. Reilly

  Oliver Hardy

 • Steve Coogan portait

  Steve Coogan

  Stan Laurel

 • Shirley Henderson portait

  Shirley Henderson

  Lucille Hardy

 • Danny Huston portait

  Danny Huston

  Hal Roach

 • Nina Arianda portait

  Nina Arianda

  Ida Kitaeva Laurel

 • Rufus Jones portrait

  Rufus Jones

  Bernard Delfont

 • Susy Kane portait

  Susy Kane

  Cynthia Clark

Trailers

Stan & Ollie

Zin om Stan & Ollie lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Stan & Ollie te bekijken voor je op een rijtje.

Stan & Ollie downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Stan & Ollie downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Stan & Ollie. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Stan & Ollie er ook in SD heel goed uit.

Stan & Ollie streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Stan & Ollie net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Stan & Ollie hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Stan & Ollie helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Stan & Ollie torrent

Denk je dat je om Stan & Ollie te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Stan & Ollie trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Stan & Ollie de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.