Stan & Ollie

Stan & Ollie

Bekijk de trailer

Kijk Stan & Ollie

Moeite met waar je nou Stan & Ollie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van 's werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reily hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) - een duo act en sich - herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. Stan & Olllie is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

Regisseur en acteurs

 • Jon S. Baird portrait

  Jon S. Baird

  Director

 • John C. Reilly portait

  John C. Reilly

  Oliver Hardy

 • Steve Coogan portait

  Steve Coogan

  Stan Laurel

 • Shirley Henderson portait

  Shirley Henderson

  Lucille Hardy

 • Danny Huston portait

  Danny Huston

  Hal Roach

 • Nina Arianda portait

  Nina Arianda

  Ida Kitaeva Laurel

 • Rufus Jones portrait

  Rufus Jones

  Bernard Delfont

 • Susy Kane portait

  Susy Kane

  Cynthia Clark

Trailers

Stan & Ollie

Op zoek naar Stan & Ollie? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Stan & Ollie streamen

Het streamen van movies als Stan & Ollie heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Stan & Ollie waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Stan & Ollie dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Stan & Ollie downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Stan & Ollie te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Stan & Ollie torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Stan & Ollie trailer

Weet je nog niet zeker of Stan & Ollie jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.