In einer stillen Nacht
%
64

In einer stillen Nacht

Nu kijken

Kijk In einer stillen Nacht

Moeite met waar je nou In einer stillen Nacht moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In einer stillen Nacht

Samenvatting

Sinds twee jaar slaat een serieverkrachter telkens in de buurt van een universiteit toe. De studentes Emma, Laura, Josien, Bonnie en Marieke besluiten een eigen onderzoek te beginnen en hebben al snel een verdachte in het vizier. Als de meisjes uiteindelijk de verkrachter hebben gepakt komt het een ondoordachte daad.

Regisseur en acteurs

 • Ineke Houtman portrait

  Ineke Houtman

  Director

 • Josefien Hendriks portrait

  Josefien Hendriks

  Josien Schippers

 • Liesbeth Kamerling portrait

  Liesbeth Kamerling

  Emma Machielsen

 • Victoria Koblenko portait

  Victoria Koblenko

  Marieke Kopermode

 • Caro Lenssen portait

  Caro Lenssen

  Laura Fischer

 • Christel Oomen portrait

  Christel Oomen

  Bonnie Javoer

 • Jeroen Spitzenberger portait

  Jeroen Spitzenberger

  Jonathan

In einer stillen Nacht

In einer stillen Nacht streamen

In einer stillen Nacht streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

In einer stillen Nacht downloaden

Zin om In einer stillen Nacht te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als In einer stillen Nacht te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

In einer stillen Nacht torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als In einer stillen Nacht makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

In einer stillen Nacht trailer

Wil je er zeker van zijn dat In einer stillen Nacht jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.