In einer stillen Nacht
%
64

In einer stillen Nacht

Nu kijken

Kijk In einer stillen Nacht

Moeite met waar je nou In einer stillen Nacht moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In einer stillen Nacht

Samenvatting

Sinds twee jaar slaat een serieverkrachter telkens in de buurt van een universiteit toe. De studentes Emma, Laura, Josien, Bonnie en Marieke besluiten een eigen onderzoek te beginnen en hebben al snel een verdachte in het vizier. Als de meisjes uiteindelijk de verkrachter hebben gepakt komt het een ondoordachte daad.

Regisseur en acteurs

 • Ineke Houtman portrait

  Ineke Houtman

  Director

 • Josefien Hendriks portrait

  Josefien Hendriks

  Josien Schippers

 • Liesbeth Kamerling portrait

  Liesbeth Kamerling

  Emma Machielsen

 • Victoria Koblenko portait

  Victoria Koblenko

  Marieke Kopermode

 • Caro Lenssen portait

  Caro Lenssen

  Laura Fischer

 • Christel Oomen portrait

  Christel Oomen

  Bonnie Javoer

 • Jeroen Spitzenberger portait

  Jeroen Spitzenberger

  Jonathan

In einer stillen Nacht

Wil je In einer stillen Nacht kijken? De movie van Ineke Houtman uit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om In einer stillen Nacht op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om In einer stillen Nacht met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

In einer stillen Nacht downloaden

Het downloaden van In einer stillen Nacht is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je In einer stillen Nacht ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

In einer stillen Nacht streamen

Het streamen van In einer stillen Nacht heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je In einer stillen Nacht online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar In einer stillen Nacht kijkt. Ideaal!

In einer stillen Nacht torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van In einer stillen Nacht. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

In einer stillen Nacht trailer

Bekijk eerst even de trailer van In einer stillen Nacht voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.