Stuber
%
100

Stuber

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Stuber

Moeite met waar je nou Stuber moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Stuber

Bekijk nog 86 bronnen

Weten in welke bioscopen Stuber draait?

Samenvatting

Een zachtaardige Uber-chauffeur genaamd Stu (Kumail Nanjiani) bevindt zich plotseling midden in een hachelijk avontuur als hij een passagier (Dave Bautista) oppikt die een politieagent blijkt te zijn, in achtervolging van een meedogenloze moordenaar. Stu probeert wanhopig zijn verstand, zijn leven én zijn vijf-sterren beoordeling niet te verliezen. Een actie-komedie geregisseerd door Michael Dowse, met rollen van onder andere Dave Bautista, Kumail Nanjiani, Iko Uwais, Natalie Morales, Betty Gilpin, Jimmy Tatro, Mira Sorvino en Karen Gillan.

Regisseur en acteurs

 • Michael Dowse portait

  Michael Dowse

  Director

 • Kumail Nanjiani portait

  Kumail Nanjiani

  Stu

 • Dave Bautista portait

  Dave Bautista

  Vic

 • Amin Joseph portait

  Amin Joseph

  Leon

 • Betty Gilpin portait

  Betty Gilpin

  Actor

 • Natalie Morales portait

  Natalie Morales

  Actor

 • Iko Uwais portait

  Iko Uwais

  Actor

 • Joshua Mikel portait

  Joshua Mikel

  Actor

 • Rene Moran portrait

  Rene Moran

  Amo Cortez

 • Apollo GT portait

  Apollo GT

  Male Stripper

 • James William Ballard portrait

  James William Ballard

  Clippers Fan / Shooter

 • Darin Ferraro portrait

  Darin Ferraro

  Drug Dealer

 • Jennifer Riker portait

  Jennifer Riker

  Art Collector

Trailers

Stuber

Benieuwd naar Stuber? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Stuber draait.

Stuber in de bioscoop

Stuber draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Stuber.

Stuber streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Stuber te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Stuber een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Stuber zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Stuber torrent

Op zoek naar een torrent van Stuber? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Stuber zonder zorgen.

Stuber downloaden

Als Stuber binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Stuber trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Stuber de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.