Styx
Bekijk de trailer

Kijk Styx

Moeite met waar je nou Styx moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Styx

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

De veertigjarige Rike is een succesvolle arts. Haar werk eist echter alles van haar. Daarom gebruikt ze haar welverdiende vakantie om een oude droom te vervullen: een solozeiltocht van Gibraltar naar het vulkanische eiland Ascension in de Atlantische Oceaan. Haar verlangen naar een zorgeloze vakantie lijkt aanvankelijk uit te komen, maar dan stuit ze na een storm op een zwaar beschadigde en overvolle vluchtelingenboot. Meer dan honderd mensen dreigen te verdrinken. Rike probeert hulp in te roepen, maar ontdekt tot haar ontzetting dat haar goede bedoelingen botsen met de harde realiteit.

Regisseur en acteurs

 • Wolfgang Fischer portrait

  Wolfgang Fischer

  Director

 • Susanne Wolff portait

  Susanne Wolff

  Rike

 • Gedion Oduor Wekesa portrait

  Gedion Oduor Wekesa

  Kinglsey

Trailers

Styx

Wil je Styx kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Styx streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Styx niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Styx zelfs gratis bekijken.

Styx downloaden

Wil je Styx ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Styx overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Styx torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Styx is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Styx trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Styx de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.