Sunset

Sunset

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sunset

Moeite met waar je nou Sunset moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sunset

Samenvatting

De nieuwe film van Oscarwinnaar László Nemes (Son of Saul), waarin een jonge vrouw terugkeert naar haar geboorteplaats, op zoek naar antwoorden over haar familie en verleden. Een mysterieuze zoektocht aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog, waarin droom en werkelijkheid door elkaar heen lopen. Er heerst onrust en chaos in Boedapest wanneer de 20-jarige Írisz (Juli Jakab) vanuit Wenen terugkeert naar de Hongaarse hoofdstad, haar geboorteplaats. Ze solliciteert naar een baan in een elegante hoedenwinkel, ooit eigendom van haar ouders, wie ze op 2-jarige leeftijd verloor in een tragisch ongeval. Wanneer ze erachter komt dat ze een broer heeft, zet ze alles op alles om hem te vinden. Ondanks de gevaren die op de loer liggen, is Írisz vastberaden om haar zoektocht naar antwoorden voort te zetten, zelfs wanneer er donkere geheimen uit het verleden naar boven komen.

Regisseur en acteurs

 • László Nemes portait

  László Nemes

  Director

 • Susanne Wuest portait

  Susanne Wuest

  The Princess

 • Vlad Ivanov portait

  Vlad Ivanov

  Oszkár Brill

 • Levente Molnár portait

  Levente Molnár

  Gaspar

 • Urs Rechn portait

  Urs Rechn

  Ismael

 • Judit Bárdos portait

  Judit Bárdos

  Szeréna

 • Björn Freiberg portrait

  Björn Freiberg

  Man in White

 • Jakab Juli portrait

  Jakab Juli

  Írisz Leiter

 • Christian Harting portrait

  Christian Harting

  Otto von König

 • Sándor Zsótér portait

  Sándor Zsótér

  Doctor Herz

 • Mihály Kormos portrait

  Mihály Kormos

  The Caretaker

 • Marcin Czarnik portait

  Marcin Czarnik

  Sándor

 • Áron Öze portrait

  Áron Öze

  Jubilee Man

 • Uwe Lauer portrait

  Uwe Lauer

  The Colonel

 • Tom Pilath portrait

  Tom Pilath

  The Prince

Trailers

Sunset

Benieuwd naar Sunset? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Sunset draait.

Sunset in de bioscoop

Sunset draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Sunset.

Sunset streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Sunset te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Sunset een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Sunset zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Sunset torrent

Op zoek naar een torrent van Sunset? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Sunset zonder zorgen.

Sunset downloaden

Als Sunset binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Sunset trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Sunset de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.