Superfly

Superfly

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Superfly

Moeite met waar je nou Superfly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Superfly

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Superfly is a remix of the iconic film that defined a genre through its characters, look, sound and feel. Told through the artistic lens of visionary, Director X, this newest take is set to a soundtrack curated by Future and modernized in the city of Atlanta. An action-packed film that follows Youngblood Priest (Trevor Jackson) as he attempts to achieve his "American Dream" all while redefining The Hustle.

Regisseur en acteurs

 • Director X. portait

  Director X.

  Director

 • Trevor Jackson portait

  Trevor Jackson

  Youngblood Priest

 • Jason Mitchell portait

  Jason Mitchell

  Eddie

 • Andrea Londo portait

  Andrea Londo

  Cynthia

 • Lex Scott Davis portait

  Lex Scott Davis

  Georgia

 • Omar Chaparro portait

  Omar Chaparro

  Adalberto

 • Jacob Ming-Trent portrait

  Jacob Ming-Trent

  Fat Freddy

Trailers

Superfly

Veel gehoord over Superfly en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Superfly heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Superfly streamen

Wil je Superfly, de movie met Trevor Jackson, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Superfly zelfs gratis kijken.

Superfly downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Superfly ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Superfly er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Superfly torrent

Op zoek naar een torrent van Superfly? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Superfly te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Superfly trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Superfly. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.