Superfly

Superfly

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Superfly

Moeite met waar je nou Superfly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Superfly

Bekijk nog 14 bronnen

Weten in welke bioscopen Superfly draait?

Samenvatting

Superfly de film die een grote invloed heeft gehad op het ontstaan van een nieuwe genre door de opvallende karakters, muziek en sfeer, krijgt een moderne look and feel in de versie van Director X. Deze regisseur is vooral bekend van populaire muziekvideo’s van onder meer Drake en Rihanna Het scenario is afkomstig van Alex Tse.

Regisseur en acteurs

 • Director X. portait

  Director X.

  Director

 • Trevor Jackson portait

  Trevor Jackson

  Youngblood Priest

 • Jason Mitchell portait

  Jason Mitchell

  Eddie

 • Andrea Londo portait

  Andrea Londo

  Cynthia

 • Lex Scott Davis portait

  Lex Scott Davis

  Georgia

 • Omar Chaparro portait

  Omar Chaparro

  Adalberto

 • Jacob Ming-Trent portrait

  Jacob Ming-Trent

  Fat Freddy

Trailers

Superfly

Benieuwd naar Superfly? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Superfly draait.

Superfly in de bioscoop

Superfly draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Superfly.

Superfly streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Superfly te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Superfly een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Superfly zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Superfly torrent

Op zoek naar een torrent van Superfly? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Superfly zonder zorgen.

Superfly downloaden

Als Superfly binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Superfly trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Superfly de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.