Superfly

Superfly

Bekijk de trailer

Kijk Superfly

Moeite met waar je nou Superfly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Superfly de film die een grote invloed heeft gehad op het ontstaan van een nieuwe genre door de opvallende karakters, muziek en sfeer, krijgt een moderne look and feel in de versie van Director X. Deze regisseur is vooral bekend van populaire muziekvideo’s van onder meer Drake en Rihanna Het scenario is afkomstig van Alex Tse.

Regisseur en acteurs

 • Director X. portait

  Director X.

  Director

 • Trevor Jackson portait

  Trevor Jackson

  Youngblood Priest

 • Jason Mitchell portait

  Jason Mitchell

  Eddie

 • Andrea Londo portait

  Andrea Londo

  Cynthia

 • Lex Scott Davis portait

  Lex Scott Davis

  Georgia

 • Omar Chaparro portait

  Omar Chaparro

  Adalberto

 • Jacob Ming-Trent portrait

  Jacob Ming-Trent

  Fat Freddy

Trailers

Superfly

Superfly streamen

Superfly streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Superfly downloaden

Zin om Superfly te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Superfly te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Superfly torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Superfly makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Superfly trailer

Wil je er zeker van zijn dat Superfly jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.