Taekwondo

Taekwondo

Nu kijken

Kijk Taekwondo

Moeite met waar je nou Taekwondo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Taekwondo

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Fernando is on holiday with his closest male friends in a beautiful country house in a suburb of Buenos Aries. On their own without their girlfriends in a “men only” environment, the hunky young studs bask in the hot sun, play in the pool, smoke pot, and drink, most often semi-clad or naked. In this freewheeling and testosterone-infused environment, they talk of their desires and strengthen their individual bonds.

Regisseur en acteurs

 • Marco Berger portait

  Marco Berger

  Director

 • Martín Farina portait

  Martín Farina

  Director

 • Lucas Papa portait

  Lucas Papa

  Fernando

 • Gabriel Epstein portait

  Gabriel Epstein

  Germán

 • Nicolás Barsoff portait

  Nicolás Barsoff

  Lucho

 • Francisco Bertín portait

  Francisco Bertín

  Leo

 • Arturo Frutos portait

  Arturo Frutos

  Maxi

 • Andrés Gavaldá portait

  Andrés Gavaldá

  Juan

 • Juan Manuel Martino portait

  Juan Manuel Martino

  Fede

 • Darío Miño portait

  Darío Miño

  Tomás

 • Gaston Re portait

  Gaston Re

  Diego

Taekwondo

Benieuwd naar Taekwondo? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Taekwondo kunt bekijken.

Taekwondo streamen

Wil je Taekwondo streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Taekwondo gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Taekwondo downloaden

movies als Taekwondo kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Taekwondo. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Taekwondo. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Taekwondo torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Taekwondo te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Taekwondo trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Taekwondo je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!