Taekwondo
%
78

Taekwondo

Kijk Taekwondo

Moeite met waar je nou Taekwondo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Fernando is on holiday with his closest male friends in a beautiful country house in a suburb of Buenos Aries. On their own without their girlfriends in a “men only” environment, the hunky young studs bask in the hot sun, play in the pool, smoke pot, and drink, most often semi-clad or naked. In this freewheeling and testosterone-infused environment, they talk of their desires and strengthen their individual bonds.

Regisseur en acteurs

 • Marco Berger portait

  Marco Berger

  Director

 • Martín Farina portait

  Martín Farina

  Director

 • Lucas Papa portait

  Lucas Papa

  Fernando

 • Gabriel Epstein portait

  Gabriel Epstein

  Germán

 • Nicolás Barsoff portait

  Nicolás Barsoff

  Lucho

 • Francisco Bertín portait

  Francisco Bertín

  Leo

 • Arturo Frutos portait

  Arturo Frutos

  Maxi

 • Andrés Gavaldá portait

  Andrés Gavaldá

  Juan

 • Juan Manuel Martino portait

  Juan Manuel Martino

  Fede

 • Darío Miño portait

  Darío Miño

  Tomás

 • Gaston Re portait

  Gaston Re

  Diego

Taekwondo

Wil je Taekwondo kijken? De movie van Marco Berger uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Taekwondo op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Taekwondo met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Taekwondo downloaden

Het downloaden van Taekwondo is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Taekwondo ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Taekwondo streamen

Het streamen van Taekwondo heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Taekwondo online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Taekwondo kijkt. Ideaal!

Taekwondo torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Taekwondo. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Taekwondo trailer

Bekijk eerst even de trailer van Taekwondo voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.