Taekwondo

Taekwondo

Nu kijken

Kijk Taekwondo

Moeite met waar je nou Taekwondo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Taekwondo

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Fernando is on holiday with his closest male friends in a beautiful country house in a suburb of Buenos Aries. On their own without their girlfriends in a “men only” environment, the hunky young studs bask in the hot sun, play in the pool, smoke pot, and drink, most often semi-clad or naked. In this freewheeling and testosterone-infused environment, they talk of their desires and strengthen their individual bonds.

Regisseur en acteurs

 • Marco Berger portait

  Marco Berger

  Director

 • Martín Farina portait

  Martín Farina

  Director

 • Lucas Papa portait

  Lucas Papa

  Fernando

 • Gabriel Epstein portait

  Gabriel Epstein

  Germán

 • Nicolás Barsoff portait

  Nicolás Barsoff

  Lucho

 • Francisco Bertín portait

  Francisco Bertín

  Leo

 • Arturo Frutos portait

  Arturo Frutos

  Maxi

 • Andrés Gavaldá portait

  Andrés Gavaldá

  Juan

 • Juan Manuel Martino portait

  Juan Manuel Martino

  Fede

 • Darío Miño portait

  Darío Miño

  Tomás

 • Gaston Re portait

  Gaston Re

  Diego

Taekwondo

Veel gehoord over Taekwondo en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Taekwondo heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Taekwondo streamen

Wil je Taekwondo, de movie met Lucas Papa, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Taekwondo zelfs gratis kijken.

Taekwondo downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Taekwondo ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Taekwondo er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Taekwondo torrent

Op zoek naar een torrent van Taekwondo? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Taekwondo te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Taekwondo trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Taekwondo. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.