Take Me Somewhere Nice

Take Me Somewhere Nice

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Take Me Somewhere Nice

Moeite met waar je nou Take Me Somewhere Nice moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Take Me Somewhere Nice

Samenvatting

Snelle seks of eeuwige liefde, iPhone of wilde natuur, Europees paspoort of Joegoslavische ziel? De Nederlandse tiener Alma brengt een snikhete zomer door in Bosnië, het geboorteland van haar ouders. Maar niets gaat zoals verwacht. Vastberaden om een connectie met haar vaderland te maken, komt ze van de ene absurde en vervreemdende situatie in de andere terecht. Ena Sendijarevic (31) zette zichzelf op de kaart met haar prijswinnende korte films waarvan haar laatste film Import voor het Cannes (Quinzaine) filmfestival werd geselecteerd. Take Me Somewhere Nice is haar eerste speelfilm.

Regisseur en acteurs

 • Ena Sendijarevic portrait

  Ena Sendijarevic

  Director

 • Lazar Dragojevic portrait

  Lazar Dragojevic

  Actor

 • Sara Luna Zoric portrait

  Sara Luna Zoric

  Actor

 • Ernad Prnjavorac portrait

  Ernad Prnjavorac

  Actor

Trailers

Take Me Somewhere Nice

Benieuwd naar Take Me Somewhere Nice? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Take Me Somewhere Nice draait.

Take Me Somewhere Nice in de bioscoop

Take Me Somewhere Nice draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Take Me Somewhere Nice.

Take Me Somewhere Nice streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Take Me Somewhere Nice te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Take Me Somewhere Nice een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Take Me Somewhere Nice zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Take Me Somewhere Nice torrent

Op zoek naar een torrent van Take Me Somewhere Nice? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Take Me Somewhere Nice zonder zorgen.

Take Me Somewhere Nice downloaden

Als Take Me Somewhere Nice binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Take Me Somewhere Nice trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Take Me Somewhere Nice de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.