Take Me Somewhere Nice

Take Me Somewhere Nice

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Take Me Somewhere Nice

Moeite met waar je nou Take Me Somewhere Nice moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Take Me Somewhere Nice

Samenvatting

Snelle seks of eeuwige liefde, iPhone of wilde natuur, Europees paspoort of Joegoslavische ziel? De Nederlandse tiener Alma brengt een snikhete zomer door in Bosnië, het geboorteland van haar ouders. Maar niets gaat zoals verwacht. Vastberaden om een connectie met haar vaderland te maken, komt ze van de ene absurde en vervreemdende situatie in de andere terecht. Ena Sendijarevic (31) zette zichzelf op de kaart met haar prijswinnende korte films waarvan haar laatste film Import voor het Cannes (Quinzaine) filmfestival werd geselecteerd. Take Me Somewhere Nice is haar eerste speelfilm.

Regisseur en acteurs

 • Ena Sendijarevic portrait

  Ena Sendijarevic

  Director

 • Lazar Dragojevic portrait

  Lazar Dragojevic

  Actor

 • Sara Luna Zoric portrait

  Sara Luna Zoric

  Actor

 • Ernad Prnjavorac portrait

  Ernad Prnjavorac

  Actor

Trailers

Take Me Somewhere Nice

Op zoek naar Take Me Somewhere Nice? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Take Me Somewhere Nice streamen

Het streamen van movies als Take Me Somewhere Nice heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Take Me Somewhere Nice waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Take Me Somewhere Nice dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Take Me Somewhere Nice downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Take Me Somewhere Nice te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Take Me Somewhere Nice torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Take Me Somewhere Nice trailer

Weet je nog niet zeker of Take Me Somewhere Nice jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.