Taxi zum Klo
%
68

Taxi zum Klo

Bekijk de trailer

Kijk Taxi zum Klo

Moeite met waar je nou Taxi zum Klo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 05-09-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Op een avond leert Frank Bernd kennen. Die heeft een oude woning in Kreuzberg en omdat ze elkaar mogen, wonen ze vanaf dat moment samen. Frank wil zich nog niet binden, heeft behoefte aan avontuur en hartstocht. Hij kent veel mannen, en overal -in de stationstoiletten, in de mannensauna's, op straat- pikt hij nieuwe vrienden op. Hij heeft het opwindende bestaan net zo hard nodig als de huiselijkheid met Bernd. Hij is een speler, die soms te laat bemerkt dat hij op het punt staat het belangrijkste op het spel te zetten...

Regisseur en acteurs

 • Frank Ripploh portrait

  Frank Ripploh

  Director

 • Frank Ripploh portrait

  Frank Ripploh

  Frank Ripploh

 • Bernd Broaderup portrait

  Bernd Broaderup

  Bernd

 • Tabea Blumenschein portait

  Tabea Blumenschein

  Actor

 • Magdalena Montezuma portait

  Magdalena Montezuma

  Actor

Trailers

Taxi zum Klo

Veel gehoord over Taxi zum Klo en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Taxi zum Klo heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Taxi zum Klo streamen

Wil je Taxi zum Klo, de movie met Frank Ripploh, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Taxi zum Klo zelfs gratis kijken.

Taxi zum Klo downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Taxi zum Klo ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Taxi zum Klo er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Taxi zum Klo torrent

Op zoek naar een torrent van Taxi zum Klo? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Taxi zum Klo te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Taxi zum Klo trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Taxi zum Klo. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.