Teen Titans GO! To the Movies

Teen Titans GO! To the Movies

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Teen Titans GO! To the Movies

Moeite met waar je nou Teen Titans GO! To the Movies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Teen Titans GO! To the Movies

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Als de Teen Titans het witte doek op gaan, dan doen ze het groots! De bioscoopfilm TTeen Titans GO! To the Movies volgt onze egocentrische, satirische superhelden in hun eerste speelfilm-extravaganza. Een frisse, vrolijke en slimme kinderfilm, met een knipoog naar het superhelden genre en vol met muzikale hits. Volgens de Teen Titans lijkt het erop dat alle grote superhelden een eigen film hebben, behalve zij! Leider Robin is vastberaden om hier verandering in te brengen; Zij behoren gezien te worden als sterren en niet langer als side-kicks. Konden ze de meest gewilde Hollywood-regisseur maar geïnteresseerd krijgen in hen... Met een paar waanzinnige ideeën en een eigen lijflied vertrekken de Teen Titans naar Tinsel Town, om hun droom te verwezenlijken. Maar wanneer een echte superschurk de groep drastisch misleid in zijn krankzinnige poging de macht op aarde over te nemen, gaat het helemaal mis. Het team merkt dat ze hun vriendschap en vechtlust verliezen, waardoor het lot van de Teen Titans op het spel komt te staan.

Regisseur en acteurs

 • Aaron Horvath portrait

  Aaron Horvath

  Director

 • Peter Rida Michail portrait

  Peter Rida Michail

  Director

 • Michael Jelenic portrait

  Michael Jelenic

  Director

 • Greg Cipes portait

  Greg Cipes

  Beast Boy (voice)

 • Scott Menville portait

  Scott Menville

  Robin (voice)

 • Khary Payton portait

  Khary Payton

  Cyborg (voice)

 • Tara Strong portait

  Tara Strong

  Raven (voice)

 • Hynden Walch portait

  Hynden Walch

  Starfire (voice)

 • Will Arnett portait

  Will Arnett

  Actor

 • Kristen Bell portait

  Kristen Bell

  Actor

Trailers

Teen Titans GO! To the Movies

Veel gehoord over Teen Titans GO! To the Movies en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Teen Titans GO! To the Movies heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Teen Titans GO! To the Movies streamen

Wil je Teen Titans GO! To the Movies, de movie met Greg Cipes, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Teen Titans GO! To the Movies zelfs gratis kijken.

Teen Titans GO! To the Movies downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Teen Titans GO! To the Movies ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Teen Titans GO! To the Movies er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Teen Titans GO! To the Movies torrent

Op zoek naar een torrent van Teen Titans GO! To the Movies? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Teen Titans GO! To the Movies te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Teen Titans GO! To the Movies trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Teen Titans GO! To the Movies. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.