Teen Titans GO! To the Movies

Teen Titans GO! To the Movies

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Teen Titans GO! To the Movies

Moeite met waar je nou Teen Titans GO! To the Movies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Teen Titans GO! To the Movies

Bekijk nog 110 bronnen

Weten in welke bioscopen Teen Titans GO! To the Movies draait?

Samenvatting

Als de Teen Titans het witte doek op gaan, dan doen ze het groots! De bioscoopfilm TTeen Titans GO! To the Movies volgt onze egocentrische, satirische superhelden in hun eerste speelfilm-extravaganza. Een frisse, vrolijke en slimme kinderfilm, met een knipoog naar het superhelden genre en vol met muzikale hits. Volgens de Teen Titans lijkt het erop dat alle grote superhelden een eigen film hebben, behalve zij! Leider Robin is vastberaden om hier verandering in te brengen; Zij behoren gezien te worden als sterren en niet langer als side-kicks. Konden ze de meest gewilde Hollywood-regisseur maar geïnteresseerd krijgen in hen... Met een paar waanzinnige ideeën en een eigen lijflied vertrekken de Teen Titans naar Tinsel Town, om hun droom te verwezenlijken. Maar wanneer een echte superschurk de groep drastisch misleid in zijn krankzinnige poging de macht op aarde over te nemen, gaat het helemaal mis. Het team merkt dat ze hun vriendschap en vechtlust verliezen, waardoor het lot van de Teen Titans op het spel komt te staan.

Regisseur en acteurs

 • Aaron Horvath portrait

  Aaron Horvath

  Director

 • Peter Rida Michail portrait

  Peter Rida Michail

  Director

 • Michael Jelenic portrait

  Michael Jelenic

  Director

 • Greg Cipes portait

  Greg Cipes

  Beast Boy (voice)

 • Scott Menville portait

  Scott Menville

  Robin (voice)

 • Khary Payton portait

  Khary Payton

  Cyborg (voice)

 • Tara Strong portait

  Tara Strong

  Raven (voice)

 • Hynden Walch portait

  Hynden Walch

  Starfire (voice)

 • Will Arnett portait

  Will Arnett

  Actor

 • Kristen Bell portait

  Kristen Bell

  Actor

Trailers

Teen Titans GO! To the Movies

Benieuwd naar Teen Titans GO! To the Movies? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Teen Titans GO! To the Movies draait.

Teen Titans GO! To the Movies in de bioscoop

Teen Titans GO! To the Movies draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Teen Titans GO! To the Movies.

Teen Titans GO! To the Movies streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Teen Titans GO! To the Movies te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Teen Titans GO! To the Movies een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Teen Titans GO! To the Movies zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Teen Titans GO! To the Movies torrent

Op zoek naar een torrent van Teen Titans GO! To the Movies? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Teen Titans GO! To the Movies zonder zorgen.

Teen Titans GO! To the Movies downloaden

Als Teen Titans GO! To the Movies binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Teen Titans GO! To the Movies trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Teen Titans GO! To the Movies de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.