Tel Aviv on Fire
%
89

Tel Aviv on Fire

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tel Aviv on Fire

Moeite met waar je nou Tel Aviv on Fire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tel Aviv on Fire

Bekijk nog 15 bronnen

Weten in welke bioscopen Tel Aviv on Fire draait?

Samenvatting

Een komedie over het Arabisch-Israëlisch conflict? Weinig filmmakers die daar hun vingers aan durven te branden, maar Sameh Zoabi bewijst met Tel Aviv on Fire dat er wel degelijk om kan worden gelachen. Salam, een 30-jarige sympathieke Palestijn woont in Jeruzalem en werkt op een tv-set in Ramallah als productie-assistent. Elke dag moet hij langs een Israëlische grenspost. Daar ontmoet hij officier Assis. Zijn vrouw en haar vriendinnen zijn grote fans van de tv-serie. Assis wil Salam graag helpen met ideeën over het verloop van het soap verhaal. Als hij een positievere rol voor de Joodse generaal eist, probeert Salam krampachtig het verloop van de tv-serie te beïnvloeden. Maar het wordt steeds duidelijker dat dit voor de Arabische makers ontoelaatbaar is. En zo weet regisseur Zoabi messcherp de vinger op de zere plek te leggen. Een decennialang Arabisch-Israëlisch conflict, luchtig uitvergroot als meeslepende soap.

Regisseur en acteurs

 • Sameh Zoabi portrait

  Sameh Zoabi

  Director

 • Kais Nashif portait

  Kais Nashif

  Salam

 • Lubna Azabal portait

  Lubna Azabal

  Tala

 • Yaniv Biton portrait

  Yaniv Biton

  Assi

 • Maisa Abd Elhadi portait

  Maisa Abd Elhadi

  Mariam

 • Nadim Sawalha portait

  Nadim Sawalha

  Bassam

 • Salim Dau portait

  Salim Dau

  Atef

 • Yousef 'Joe' Sweid portrait

  Yousef 'Joe' Sweid

  Yehuda

 • Amer Hlehel portait

  Amer Hlehel

  Nabil

 • Laëtitia Eïdo portait

  Laëtitia Eïdo

  Maisa

 • Ashraf Farah portrait

  Ashraf Farah

  Marwan

 • Ula Tabari portrait

  Ula Tabari

  Sarah

Trailers

Tel Aviv on Fire

Benieuwd naar Tel Aviv on Fire? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Tel Aviv on Fire draait.

Tel Aviv on Fire in de bioscoop

Tel Aviv on Fire draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Tel Aviv on Fire.

Tel Aviv on Fire streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Tel Aviv on Fire te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Tel Aviv on Fire een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Tel Aviv on Fire zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Tel Aviv on Fire torrent

Op zoek naar een torrent van Tel Aviv on Fire? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Tel Aviv on Fire zonder zorgen.

Tel Aviv on Fire downloaden

Als Tel Aviv on Fire binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Tel Aviv on Fire trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Tel Aviv on Fire de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.