Terug naar morgen
%
68

Terug naar morgen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Terug naar morgen

Moeite met waar je nou Terug naar morgen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Terug naar morgen

Samenvatting

Terug naar Morgen is het verhaal van Viktor, een jonge en briljante professor die een manier ontdekt om de tijd te manipuleren. Nu kan hij eindelijk het verleden veranderen en zijn geliefde Lena helpen. Maar Viktor leert al snel dat het veranderen van het verleden niet zonder risico's is.

Regisseur en acteurs

 • Lukas Bossuyt portrait

  Lukas Bossuyt

  Director

 • Charlotte Anne Bongaerts portait

  Charlotte Anne Bongaerts

  Actor

 • Koen De Graeve portait

  Koen De Graeve

  Actor

 • Bart Hollanders portait

  Bart Hollanders

  Actor

 • Emma Kirstin portrait

  Emma Kirstin

  Actor

 • Matteo Simoni portait

  Matteo Simoni

  Actor

 • Karina Smulders portrait

  Karina Smulders

  Actor

 • Robrecht Vanden Thoren portait

  Robrecht Vanden Thoren

  Actor

Trailers

Terug naar morgen

Terug naar morgen streamen

Terug naar morgen streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Terug naar morgen downloaden

Zin om Terug naar morgen te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Terug naar morgen te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Terug naar morgen torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Terug naar morgen makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Terug naar morgen trailer

Wil je er zeker van zijn dat Terug naar morgen jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.