Terug naar morgen
%
68

Terug naar morgen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Terug naar morgen

Moeite met waar je nou Terug naar morgen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Terug naar morgen

Samenvatting

Terug naar Morgen is het verhaal van Viktor, een jonge en briljante professor die een manier ontdekt om de tijd te manipuleren. Nu kan hij eindelijk het verleden veranderen en zijn geliefde Lena helpen. Maar Viktor leert al snel dat het veranderen van het verleden niet zonder risico's is.

Regisseur en acteurs

 • Lukas Bossuyt portrait

  Lukas Bossuyt

  Director

 • Charlotte Anne Bongaerts portait

  Charlotte Anne Bongaerts

  Actor

 • Koen De Graeve portait

  Koen De Graeve

  Actor

 • Bart Hollanders portait

  Bart Hollanders

  Actor

 • Emma Kirstin portrait

  Emma Kirstin

  Actor

 • Matteo Simoni portait

  Matteo Simoni

  Actor

 • Karina Smulders portrait

  Karina Smulders

  Actor

 • Robrecht Vanden Thoren portait

  Robrecht Vanden Thoren

  Actor

Trailers

Terug naar morgen

Benieuwd naar Terug naar morgen? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Terug naar morgen draait.

Terug naar morgen in de bioscoop

Terug naar morgen draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Terug naar morgen.

Terug naar morgen streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Terug naar morgen te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Terug naar morgen een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Terug naar morgen zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Terug naar morgen torrent

Op zoek naar een torrent van Terug naar morgen? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Terug naar morgen zonder zorgen.

Terug naar morgen downloaden

Als Terug naar morgen binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Terug naar morgen trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Terug naar morgen de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.