Emil en Ida van de Hazelhoeve
%
54

Emil en Ida van de Hazelhoeve

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Emil en Ida van de Hazelhoeve

Moeite met waar je nou Emil en Ida van de Hazelhoeve moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Emil en Ida van de Hazelhoeve

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Emil van vijf probeert altijd te helpen maar dit pakt nooit goed uit. Hij moet hierdoor vaak voor straf in de houtschuur zitten. Dit vindt hij helemaal niet erg, want hier kan hij mooie houtpoppetjes snijden.

Regisseur en acteurs

 • Alicja Björk portrait

  Alicja Björk

  Director

 • Lasse Persson portrait

  Lasse Persson

  Director

 • Per Åhlin portrait

  Per Åhlin

  Director

 • Astrid Lindgren portait

  Astrid Lindgren

  Storyteller

 • Gustav Föghner portrait

  Gustav Föghner

  Michel

 • Tilda Ramde portrait

  Tilda Ramde

  Ida

 • Allan Svensson portait

  Allan Svensson

  Anton

 • Elisabet Carlsson portrait

  Elisabet Carlsson

  Alma

 • Lindy Larsson portrait

  Lindy Larsson

  Alfred

 • Rebecka Englund portrait

  Rebecka Englund

  Lina

 • Siw Carlsson portait

  Siw Carlsson

  Krösa-Maja

Trailers

Emil en Ida van de Hazelhoeve

Op zoek naar Emil en Ida van de Hazelhoeve? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Emil en Ida van de Hazelhoeve streamen

Het streamen van movies als Emil en Ida van de Hazelhoeve heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Emil en Ida van de Hazelhoeve waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Emil en Ida van de Hazelhoeve dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Emil en Ida van de Hazelhoeve downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Emil en Ida van de Hazelhoeve te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Emil en Ida van de Hazelhoeve torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Emil en Ida van de Hazelhoeve trailer

Weet je nog niet zeker of Emil en Ida van de Hazelhoeve jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.