Emil en Ida van de Hazelhoeve
%
54

Emil en Ida van de Hazelhoeve

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Emil en Ida van de Hazelhoeve

Moeite met waar je nou Emil en Ida van de Hazelhoeve moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Emil en Ida van de Hazelhoeve

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Emil is een pienter jongetje en een onverbeterlijke deugniet. Hoewel… eigenlijk probeert Emil behulpzaam te zijn, maar dat loopt bijna altijd fout. Papa wordt dan erg boos en stuurt Emil voor straf naar het houtschuurtje. Dat vindt Emil niet erg, hij vermaakt zich met poppetjes snijden uit hout. Er staan al meer dan 300 poppetjes in de schuur, zo vaak heeft Emil al voor straf in het schuurtje gezeten. Ida zou graag eens voor straf in de schuur willen zitten en houten poppetjes maken, maar hoe zij ook haar best doet, het lukt haar niet om ondeugend te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Alicja Björk portrait

  Alicja Björk

  Director

 • Lasse Persson portrait

  Lasse Persson

  Director

 • Per Åhlin portrait

  Per Åhlin

  Director

 • Astrid Lindgren portait

  Astrid Lindgren

  Storyteller

 • Gustav Föghner portrait

  Gustav Föghner

  Michel

 • Tilda Ramde portrait

  Tilda Ramde

  Ida

 • Allan Svensson portait

  Allan Svensson

  Anton

 • Elisabet Carlsson portrait

  Elisabet Carlsson

  Alma

 • Lindy Larsson portrait

  Lindy Larsson

  Alfred

 • Rebecka Englund portrait

  Rebecka Englund

  Lina

 • Siw Carlsson portait

  Siw Carlsson

  Krösa-Maja

Trailers

Emil en Ida van de Hazelhoeve

Emil en Ida van de Hazelhoeve streamen

Emil en Ida van de Hazelhoeve streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Emil en Ida van de Hazelhoeve downloaden

Zin om Emil en Ida van de Hazelhoeve te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Emil en Ida van de Hazelhoeve te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Emil en Ida van de Hazelhoeve torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Emil en Ida van de Hazelhoeve makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Emil en Ida van de Hazelhoeve trailer

Wil je er zeker van zijn dat Emil en Ida van de Hazelhoeve jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.