The 40 Year-Old Virgin
%
71

The 40 Year-Old Virgin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The 40 Year-Old Virgin

Moeite met waar je nou The 40 Year-Old Virgin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The 40 Year-Old Virgin

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Comedy sensation Steve Carell plays a nice guy who has lived his whole life without "losing it," but now his misguided pals are helping him to score -- and maybe even find true love.

Regisseur en acteurs

 • Judd Apatow portrait

  Judd Apatow

  director

 • Shelley Malil portrait

  Shelley Malil

  actor

 • Gerry Bednob portrait

  Gerry Bednob

  actor

 • Jane Lynch portrait

  Jane Lynch

  actor

 • Leslie Mann portrait

  Leslie Mann

  actor

 • Elizabeth Banks portrait

  Elizabeth Banks

  actor

 • Seth Rogen portrait

  Seth Rogen

  actor

 • Romany Malco portrait

  Romany Malco

  actor

 • Paul Rudd portrait

  Paul Rudd

  actor

 • Catherine Keener portrait

  Catherine Keener

  actor

 • Steve Carell portrait

  Steve Carell

  actor

Trailers

The 40 Year-Old Virgin

Wil je The 40 Year-Old Virgin kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2005 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The 40 Year-Old Virgin streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The 40 Year-Old Virgin niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The 40 Year-Old Virgin zelfs gratis bekijken.

The 40 Year-Old Virgin downloaden

Wil je The 40 Year-Old Virgin ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The 40 Year-Old Virgin overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The 40 Year-Old Virgin torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The 40 Year-Old Virgin is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The 40 Year-Old Virgin trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The 40 Year-Old Virgin de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.