The 40 Year-Old Virgin
%
71

The 40 Year-Old Virgin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The 40 Year-Old Virgin

Moeite met waar je nou The 40 Year-Old Virgin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The 40 Year-Old Virgin

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Comedy sensation Steve Carell plays a nice guy who has lived his whole life without "losing it," but now his misguided pals are helping him to score -- and maybe even find true love.

Regisseur en acteurs

 • Judd Apatow portrait

  Judd Apatow

  director

 • Shelley Malil portrait

  Shelley Malil

  actor

 • Gerry Bednob portrait

  Gerry Bednob

  actor

 • Jane Lynch portrait

  Jane Lynch

  actor

 • Leslie Mann portrait

  Leslie Mann

  actor

 • Elizabeth Banks portrait

  Elizabeth Banks

  actor

 • Seth Rogen portrait

  Seth Rogen

  actor

 • Romany Malco portrait

  Romany Malco

  actor

 • Paul Rudd portrait

  Paul Rudd

  actor

 • Catherine Keener portrait

  Catherine Keener

  actor

 • Steve Carell portrait

  Steve Carell

  actor

Trailers

The 40 Year-Old Virgin

Veel gehoord over The 40 Year-Old Virgin en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The 40 Year-Old Virgin heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The 40 Year-Old Virgin streamen

Wil je The 40 Year-Old Virgin, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The 40 Year-Old Virgin zelfs gratis kijken.

The 40 Year-Old Virgin downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The 40 Year-Old Virgin ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The 40 Year-Old Virgin er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The 40 Year-Old Virgin torrent

Op zoek naar een torrent van The 40 Year-Old Virgin? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The 40 Year-Old Virgin te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The 40 Year-Old Virgin trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The 40 Year-Old Virgin. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.