Acusada
%
74

Acusada

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Acusada

Moeite met waar je nou Acusada moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Acusada

Bekijk nog 7 bronnen

Weten in welke bioscopen Acusada draait?

Samenvatting

Aan het zorgeloze bestaan van Dolores komt abrupt een einde als haar beste vriendin tijdens een feest wordt vermoord. Ze wordt als hoofdverdachte aangewezen en is hierdoor het mikpunt van de media. Samen met haar ouders en hun advocaat werken ze een doordachte verdedigingsstrategie uit. Maar terwijl de spanning toeneemt en verborgen geheimen bekend worden, komt de familie hevig onder druk te staan. Als Dolores onverhoopt een cruciale fout maakt, lijkt de rechtszaak verloren…

Regisseur en acteurs

 • Gonzalo Tobal portrait

  Gonzalo Tobal

  Director

 • Lali Espósito portait

  Lali Espósito

  Dolores

 • Gael García Bernal portait

  Gael García Bernal

  Mario Elmo

 • Leonardo Sbaraglia portait

  Leonardo Sbaraglia

  Luis

 • Daniel Fanego portait

  Daniel Fanego

  Ignacio

 • Inés Estévez portrait

  Inés Estévez

  Betina

 • Lautaro Rodríguez portrait

  Lautaro Rodríguez

  Lucas

 • Gerardo Romano portait

  Gerardo Romano

  Fiscal Taboada

 • Martina Campos portrait

  Martina Campos

  Flo

 • Emilio Vodanovich portrait

  Emilio Vodanovich

  Martin

 • Ana Garibaldi portrait

  Ana Garibaldi

  Marisa

Trailers

Acusada

Benieuwd naar Acusada? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Acusada draait.

Acusada in de bioscoop

Acusada draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Acusada.

Acusada streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Acusada te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Acusada een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Acusada zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Acusada torrent

Op zoek naar een torrent van Acusada? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Acusada zonder zorgen.

Acusada downloaden

Als Acusada binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Acusada trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Acusada de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.