The Aftermath

The Aftermath

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Aftermath

Moeite met waar je nou The Aftermath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Aftermath

Bekijk nog 64 bronnen

Weten in welke bioscopen The Aftermath draait?

Samenvatting

The Aftermath speelt zich af in naoorlogs Duitsland in 1946. Tijdens de strenge winter arriveert Rachael Morgan (Keira Knightley) in de ruïnes van Hamburg om weer herenigd te worden met haar man Lewis (Jason Clarke), een Britse kolonel met de taak om de verwoeste stad te herbouwen. Maar onderweg naar hun nieuwe huis, ontdekt Rachael tot haar schrik dat Lewis een onverwacht besluit heeft genomen: Ze zullen hun nieuwe huis delen met de vorige eigenaars, een Duitse weduwnaar (Alexander Skarsgård) en zijn getraumatiseerde dochter. In deze geladen sfeer maken vijandigheid en verdriet de weg vrij voor passie en verraad. De film is gebaseerd op de internationale bestseller van Rhidian Brook, in Nederland uitgebracht als "Het Huis in Kreiss Pinneberg" door Agathon/Meulenhoff Boekerij.

Regisseur en acteurs

 • James Kent portrait

  James Kent

  Director

 • Keira Knightley portait

  Keira Knightley

  Rachael Morgan

 • Alexander Skarsgård portait

  Alexander Skarsgård

  Stefan Lubert

 • Jason Clarke portait

  Jason Clarke

  Lewis Morgan

 • Alexander Scheer portait

  Alexander Scheer

  Siegfried Leitmann

 • Fionn O'Shea portait

  Fionn O'Shea

  Actor

 • Frederick Preston portait

  Frederick Preston

  Michael Morgan

 • Joseph Arkley portrait

  Joseph Arkley

  Captain Thompson

 • Kate Phillips portait

  Kate Phillips

  Susan Burnham

 • Tom Bell portait

  Tom Bell

  Captain Eliot

Trailers

The Aftermath

Benieuwd naar The Aftermath? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Aftermath draait.

The Aftermath in de bioscoop

The Aftermath draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Aftermath.

The Aftermath streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Aftermath te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Aftermath een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Aftermath zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Aftermath torrent

Op zoek naar een torrent van The Aftermath? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Aftermath zonder zorgen.

The Aftermath downloaden

Als The Aftermath binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Aftermath trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Aftermath de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.