The Aftermath

The Aftermath

Bekijk de trailer

Kijk The Aftermath

Moeite met waar je nou The Aftermath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The Aftermath speelt zich af in naoorlogs Duitsland in 1946. Tijdens de strenge winter arriveert Rachael Morgan (Keira Knightley) in de ruïnes van Hamburg om weer herenigd te worden met haar man Lewis (Jason Clarke), een Britse kolonel met de taak om de verwoeste stad te herbouwen. Maar onderweg naar hun nieuwe huis, ontdekt Rachael tot haar schrik dat Lewis een onverwacht besluit heeft genomen: Ze zullen hun nieuwe huis delen met de vorige eigenaars, een Duitse weduwnaar (Alexander Skarsgård) en zijn getraumatiseerde dochter. In deze geladen sfeer maken vijandigheid en verdriet de weg vrij voor passie en verraad. De film is gebaseerd op de internationale bestseller van Rhidian Brook, in Nederland uitgebracht als "Het Huis in Kreiss Pinneberg" door Agathon/Meulenhoff Boekerij.

Regisseur en acteurs

 • James Kent portrait

  James Kent

  Director

 • Keira Knightley portait

  Keira Knightley

  Rachael Morgan

 • Alexander Skarsgård portait

  Alexander Skarsgård

  Stefan Lubert

 • Jason Clarke portait

  Jason Clarke

  Lewis Morgan

 • Alexander Scheer portait

  Alexander Scheer

  Siegfried Leitmann

 • Fionn O'Shea portait

  Fionn O'Shea

  Actor

 • Frederick Preston portait

  Frederick Preston

  Michael Morgan

 • Joseph Arkley portrait

  Joseph Arkley

  Captain Thompson

 • Kate Phillips portait

  Kate Phillips

  Susan Burnham

 • Tom Bell portait

  Tom Bell

  Captain Eliot

Trailers

The Aftermath

Op zoek naar The Aftermath? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Aftermath streamen

Het streamen van movies als The Aftermath heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Aftermath waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Aftermath dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Aftermath downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Aftermath te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Aftermath torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Aftermath trailer

Weet je nog niet zeker of The Aftermath jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.