L'apparition
%
71

L'apparition

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk L'apparition

Moeite met waar je nou L'apparition moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor L'apparition

Samenvatting

Op een dag krijgt Jacques, een groot verslaggever voor een Frans dagblad, een mysterieus telefoontje van het Vaticaan. In een klein stadje in het zuidoosten van Frankrijk beweert een 18-jarig meisje de Maagd Maria te hebben zien verschijnen. Het gerucht verspreidt zich snel en het fenomeen raakt zo wijdverbreid dat duizenden pelgrims zich nu verzamelen op de plaats van de vermoedelijke verschijningen. Jacques, die niets met deze wereld te maken heeft, stemt ermee in om deel uit te maken van een onderzoekscommissie om licht te werpen op deze gebeurtenissen.

Regisseur en acteurs

 • Xavier Giannoli portait

  Xavier Giannoli

  Director

 • Vincent Lindon portait

  Vincent Lindon

  Jacques Mayano

 • Galatéa Bellugi portait

  Galatéa Bellugi

  Anna

 • Patrick d'Assumçao portait

  Patrick d'Assumçao

  Father Borrodine

 • Anatole Taubman portait

  Anatole Taubman

  Anton Meyer

 • Elina Löwensohn portait

  Elina Löwensohn

  Le docteur de Villeneuve

 • Gérard Dessalles portait

  Gérard Dessalles

  Stéphane Mornay

 • Bruno Georis portait

  Bruno Georis

  Father Ezéradot

 • Claude Lévêque portait

  Claude Lévêque

  Father Gallois

 • Axelle Simon portait

  Axelle Simon

  Sister Elisabeth

 • Sandrine Ferraro portait

  Sandrine Ferraro

  Une pèlerine

 • Geoffroy de La Taille portait

  Geoffroy de La Taille

  Un pèlerin

Trailers

L'apparition

Benieuwd naar L'apparition? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als L'apparition kunt bekijken.

L'apparition streamen

Wil je L'apparition streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je L'apparition gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

L'apparition downloaden

movies als L'apparition kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar L'apparition. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van L'apparition. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

L'apparition torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om L'apparition te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

L'apparition trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of L'apparition je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!