L'apparition
%
71

L'apparition

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk L'apparition

Moeite met waar je nou L'apparition moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor L'apparition

Samenvatting

Op een dag krijgt verslaggever Jacques een mysterieus telefoontje van het Vaticaan. In een Frans dorp beweert een 18-jarig meisje een verschijning van de Maagd Maria te hebben gezien. Het gerucht verspreidt zich snel, waardoor duizenden pelgrims richting de plaats van het fenomeen trekken. Jacques, die weinig met religie heeft, stemt ermee in om deel uit te maken van een onderzoekscommissie en zo licht te werpen op deze bijzondere gebeurtenissen.

Regisseur en acteurs

 • Xavier Giannoli portait

  Xavier Giannoli

  Director

 • Vincent Lindon portait

  Vincent Lindon

  Jacques Mayano

 • Galatéa Bellugi portait

  Galatéa Bellugi

  Anna

 • Patrick d'Assumçao portait

  Patrick d'Assumçao

  Father Borrodine

 • Anatole Taubman portait

  Anatole Taubman

  Anton Meyer

 • Elina Löwensohn portait

  Elina Löwensohn

  Le docteur de Villeneuve

 • Gérard Dessalles portait

  Gérard Dessalles

  Stéphane Mornay

 • Bruno Georis portait

  Bruno Georis

  Father Ezéradot

 • Claude Lévêque portait

  Claude Lévêque

  Father Gallois

 • Axelle Simon portait

  Axelle Simon

  Sister Elisabeth

 • Sandrine Ferraro portait

  Sandrine Ferraro

  Une pèlerine

 • Geoffroy de La Taille portait

  Geoffroy de La Taille

  Un pèlerin

Trailers

L'apparition

Benieuwd naar L'apparition? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar L'apparition draait.

L'apparition in de bioscoop

L'apparition draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor L'apparition.

L'apparition streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra L'apparition te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat L'apparition een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je L'apparition zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

L'apparition torrent

Op zoek naar een torrent van L'apparition? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je L'apparition zonder zorgen.

L'apparition downloaden

Als L'apparition binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

L'apparition trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of L'apparition de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.