L'apparition
%
71

L'apparition

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk L'apparition

Moeite met waar je nou L'apparition moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor L'apparition

Samenvatting

Op een dag krijgt Jacques, een groot verslaggever voor een Frans dagblad, een mysterieus telefoontje van het Vaticaan. In een klein stadje in het zuidoosten van Frankrijk beweert een 18-jarig meisje de Maagd Maria te hebben zien verschijnen. Het gerucht verspreidt zich snel en het fenomeen raakt zo wijdverbreid dat duizenden pelgrims zich nu verzamelen op de plaats van de vermoedelijke verschijningen. Jacques, die niets met deze wereld te maken heeft, stemt ermee in om deel uit te maken van een onderzoekscommissie om licht te werpen op deze gebeurtenissen.

Regisseur en acteurs

 • Xavier Giannoli portait

  Xavier Giannoli

  Director

 • Vincent Lindon portait

  Vincent Lindon

  Jacques Mayano

 • Galatéa Bellugi portait

  Galatéa Bellugi

  Anna

 • Patrick d'Assumçao portait

  Patrick d'Assumçao

  Father Borrodine

 • Anatole Taubman portait

  Anatole Taubman

  Anton Meyer

 • Elina Löwensohn portait

  Elina Löwensohn

  Le docteur de Villeneuve

 • Gérard Dessalles portait

  Gérard Dessalles

  Stéphane Mornay

 • Bruno Georis portait

  Bruno Georis

  Father Ezéradot

 • Claude Lévêque portait

  Claude Lévêque

  Father Gallois

 • Axelle Simon portait

  Axelle Simon

  Sister Elisabeth

 • Sandrine Ferraro portait

  Sandrine Ferraro

  Une pèlerine

 • Geoffroy de La Taille portait

  Geoffroy de La Taille

  Un pèlerin

Trailers

L'apparition

Zin om L'apparition lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om L'apparition te bekijken voor je op een rijtje.

L'apparition downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je L'apparition downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van L'apparition. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet L'apparition er ook in SD heel goed uit.

L'apparition streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je L'apparition net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je L'apparition hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je L'apparition helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

L'apparition torrent

Denk je dat je om L'apparition te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

L'apparition trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of L'apparition de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.