The Artist
%
79

The Artist

Nu kijken

Kijk The Artist

Moeite met waar je nou The Artist moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Artist

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Een grote ster van de stomme film wordt verliefd op een jonge danseres, maar de opkomst van de geluidsfilm stuurt hun carierre's in verschillende richtingen.

Regisseur en acteurs

 • Michel Hazanavicius portrait

  Michel Hazanavicius

  Director

 • Jean Dujardin portrait

  Jean Dujardin

  Actor

 • James Cromwell portrait

  James Cromwell

  Actor

 • John Goodman portrait

  John Goodman

  Actor

 • Bérénice Bejo portrait

  Bérénice Bejo

  Actor

The Artist

Benieuwd naar The Artist? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Artist kunt bekijken.

The Artist streamen

Wil je The Artist streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Artist gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Artist downloaden

movies als The Artist kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Artist. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Artist. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Artist torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Artist te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Artist trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Artist je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!