The Artist
%
79

The Artist

Nu kijken

Kijk The Artist

Moeite met waar je nou The Artist moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Artist

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Een grote ster van de stomme film wordt verliefd op een jonge danseres, maar de opkomst van de geluidsfilm stuurt hun carierre's in verschillende richtingen.

Regisseur en acteurs

 • Michel Hazanavicius portrait

  Michel Hazanavicius

  Director

 • Jean Dujardin portrait

  Jean Dujardin

  Actor

 • James Cromwell portrait

  James Cromwell

  Actor

 • John Goodman portrait

  John Goodman

  Actor

 • Bérénice Bejo portrait

  Bérénice Bejo

  Actor

The Artist

Zin om The Artist lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Artist te bekijken voor je op een rijtje.

The Artist downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Artist downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Artist. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Artist er ook in SD heel goed uit.

The Artist streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Artist net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Artist hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Artist helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Artist torrent

Denk je dat je om The Artist te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Artist trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Artist de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.