The Bastard

The Bastard

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Bastard

Moeite met waar je nou The Bastard moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Bastard

Samenvatting

Een Friese fietsenmaker krijgt op een dag het onwaarschijnlijke bericht dat hij een Ethiopische halfbroer heeft. Hij heet Daniel en zit gevangen in een dodencel in Addis Abeba. Dat nieuws is het startpunt van een onthutsende familiegeschiedenis. Over een verstoten kind dat opgroeit voor galg en rad, en een bejaarde vader die niet langer kan ontkomen aan zijn inmiddels volwassen bastaardzoon. Daniel koestert grote wrok en hunkert naar de erkenning. Maar zijn vader wil er niets van weten, al was het naar omdat Daniel zwart is. Een DNA-test veroordeelt ze tot elkaar. En dan blijken vader en zoon meer met elkaar gemeen te hebben dan ze ooit zouden willen toegeven.

Regisseur en acteurs

  • Floris-Jan van Luyn portrait

    Floris-Jan van Luyn

    Director

Trailers

The Bastard

Benieuwd naar The Bastard? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Bastard draait.

The Bastard in de bioscoop

The Bastard draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Bastard.

The Bastard streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Bastard te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Bastard een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Bastard zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Bastard torrent

Op zoek naar een torrent van The Bastard? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Bastard zonder zorgen.

The Bastard downloaden

Als The Bastard binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Bastard trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Bastard de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.